Centrum Service & Håndværk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Centrum Service & Håndværk

Centrum Service og Håndværk er din lokale samarbejdspartner i Ishøj. Vi beskæftiger p.t. 10 dygtige fagmænd, der udfører malerarbejde, rengøring, ejendomsservice og diverse handyman-opgaver. Vi har fokus på kvalitetsløsninger og god kundeservice, og derfor vil du altid blive mødt af dedikerede og imødekommende fagmænd, der brænder for at udføre et godt stykke arbejde for dig. Kunne du tænke dig professionel hjælp til udførelsen af dine opgaver, så kontakt Centrum Service og Håndværk og lad os høre, hvad du kan bruge vores hjælp til.

 

Mange år i branchen

Hos Centrum Service og Håndværk har vi mere end 14 års erfaring inden for malerarbejde og rengøring. Vi er derfor i stand til at løse en bred vifte af opgaver for vores kunder. Vi har opbygget stor viden omkring materialer og udførelsesteknikker og kan derfor stå til rådighed for en god faglig dialog med vores kunder. For os er det vigtigt, at du føler dig hørt, forstået og godt tilpas, og derfor sætter vi altid god tid af til at lytte til de krav, du har til det kommende resultat. På den måde kan vi nemmere finde den løsning, du vil sætte pris på, så vi kan få glade og tilfredse kunder.

 

Hos Centrum Service og Håndværk kan vi bl.a. hjælpe med:

 • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
 • Opsætning af filt og glasvæv
 • Spartling
 • Sprøjtelakering
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af facader
 • Maling af døre og vinduer  
 • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
 • Ejendomsservice
 • Rengøring (en enkelt gang eller fast aftale)
 • Diverse handyman-opgaver inde og ude

 

Med mange kompetente fagmænd samlet under et tag er det muligt for os at hjælpe ved både større og mindre projekter. Vi tilbyder vores løsninger til både private, erhverv og andelsforeninger, der søger professionel hjælp til varetagelsen. Vi står til rådighed for både enkelte opgaver, eller hvis du ønsker at indgå et længerevarende og fast samarbejde.

 

Centrum Service og Håndværk - din garanti for veludført arbejde

Har du lyst til at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Du behøver blot at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar herpå.

 

Du finder Centrum Service og Håndværk i Ishøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Taastrup, Roskilde, Albertslund og København.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme