Bygstern

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bygstern

Bygstern er et nyetableret firma fra 2019 med dygtige og dedikerede fagmænd med mere end 35 års erfaring. Vi løser større og mindre maleropgaver for både private og erhvervskunder. Kunne du tænke dig at få et professionelt resultat i din bolig, så kontakt Bygstern og lad os høre mere om den opgave, du søger løst.

 

Kundernes tilfredshed er altafgørende

Hos Bygstern arbejder vi hårdt for, at alle vores kunder får det resultat, de ønsker. Derfor starter vi altid med at lære vores kunders behov at kende, så vi på bedst mulig vis kan rådgive dem om de muligheder, der er. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for spørgsmål eller vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vi ønsker, at alle kunder skal være glade og tilfredse med det resultat, vi har givet dem, og derfor afslutter vi først et projekt, når vores kunder er tilfredse. Det mener vi er den bedste ordning for vores kunder.

 

Hos Bygstern kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Fliser og klinker

 

Uanset hvilken opgave du ønsker hjælp til udførelsen af, så garanterer vi et resultat i den bedste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde, og derfor kan du altid stole trygt på, at vi giver dig den bedste løsning på dit projekt. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring udførelsen af dit projekt, og måske også et uforpligtende tilbud på udførelsen heraf, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. Vores løsninger er i høj kvalitet men udføres altid til gode og konkurrencedygtige priser.

 

Du finder os i Grenaa

Ønsker du også at få de bedste resultater i din bolig, så kontakt Bygstern og lad os hjælpe dig med udførelsen. Indtast blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder Bygstern i Grenaa, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Ebeltoft, Aarhus, Randers og Bjerringbro.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme