ByggeMester Jensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

ByggeMester Jensen

Skal du have et nyt badeværelse, udskiftet fliser eller måske bygge helt nyt, så er vi firmaet for dig! Vores fagligt stærke murere besidder alle mange kompetencer, der gør, at vi kan indfri de ønsker og behov, vores kunder har til deres boligprojekt. Vi har været i branchen i mange år, og vi ved derfor, hvilke løsninger der er holdbare, og som du vil få mest glæde af. Hvis du ønsker hjælp fra et professionelt firma til dit projekt, så kontakt ByggeMester Jensen. 

 

Hvem er ByggeMester Jensen?

Vi er en ansvarsbevidst og seriøs virksomhed, og vores kunder kender os på den altid høje kvalitet, som er kendetegnet ved alt, hvad vi foretager os. Vi udfører dine boligprojekter til aftalt tid og pris og tilpasser os altid dine behov, så du kan få en nem og overskuelig byggeperiode. Vi vil gennem hele vores samarbejde løbende holde dig opdateret på projektets fremgang, så du altid ved, hvor langt vi er, og hvad næste skridt er. Det mener vi er fundamentet for et godt samarbejde. 

 

Hos ByggeMester Jensen kan du bl.a. få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus 
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Bad og toilet 
  • Fliser og klinker
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af gulv med gulvvarme 
  • Nybyggeri 

 

Vi har stor respekt for din bolig og efterlader den altid pæn efter os, så du ikke bliver generet under byggeprocessen. Vi går til arbejdet med et smil og stopper ikke, før du er tilfreds med resultatet. På den måde er du altid garanteret et godt resultat, og vi er sikre på, at vores kunder er glade. 

 

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Hvis du ønsker hjælp fra ByggeMester Jensen til udførelsen af dit projekt så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at få en god dialog med vores kunder og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme