Byggemester Daniel Jacobsen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Byggemester Daniel Jacobsen

I mere end 30 års har Byggemester Daniel Jacobsen hjulpet kunder frem til de bedste resultater med kvalitets-tømrerarbejde. Vores kunder kender os på en pålidelig og god service, som starter fra allerførste kontakt. Vi bestræber os altid på at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, og derfor kan du altid forvente en høj service, når du beder os om at varetage dine opgaver.

 

Specialist i køkkener

Ønsker du et nyt køkken i din bolig, så kan vi hos Byggemester Daniel Jacobsen også være behjælpelige her. Vi er specialister i køkkenmontage og kan derfor hjælpe dig med unikke og kreative løsninger, du måske ikke selv troede var mulige. Vi står gerne til rådighed for en god dialog omkring materialer og kvalitet, så du kan få en løsning, der både er flot og holdbar.

 

Hos Byggemester Daniel Jacobsen kan du få hjælp til:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten
 • Taglægning, tagkviste og tagrender
 • Montering af døre og vinduer
 • Gulvlægning, gulvafslibninger og gulvbehandlinger
 • Reparation af trægulve
 • Epoxy
 • Køkkenmontage
 • Trappemontage
 • Snedkeropgaver
 • Fugeteknikeropgaver

 

For Byggemester Daniel Jacobsen er ingen opgave for stor eller for lille. Vi hjælper alle kunder, uanset om de henvender sig som private eller erhverv. Kunne du tænke dig at komme i gang med udførelsen af dit boligprojekt, og har du brug for en kompetent tømrer til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. Vores tilbud bygger på gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten bliver forringet heraf.

 

Byggemester Daniel Jacobsen - Din sikkerhed for godt håndværk

Kunne du tænke dig at få kvalitet ind i dit hjem, så kontakt Byggemester Daniel Jacobsen og lad os hjælpe dig frem til de bedste tømrerløsninger. For nemt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.

 

Byggemester Daniel Jacobsen har adresse i Lille Skensved, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Solrød Strand, Køge og København, men kører også gerne længere, når vores kunder har brug for det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme