Byggefirmaet Sv. Iversen Nakskov A/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Byggefirmaet Sv. Iversen Nakskov A/S

Byggefirmaet Sv. Iversen Nakskov A/S har mere end 70 års historie bag sig. Vi blev etableret i 1946 og har gennem tiden oplevet store ændringer i virksomheden. En ting er dog stadig den samme, vi leverer nemlig stadig god kvalitet og godt håndværk, som vores kunder kan få glæde af. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug dygtige fagmænd til at løse dine tømrer-, snedker- og mureropgaver.

 

Lang tradition

I dag er vi et veletableret virksomhed, der altid bestræber sig på at have glade og tilfredse kunder. Virksomheden er i dag overtaget af Magnus Jakobsen, der sammen med sine dygtige fagfolk formår at videreføre den lange og stolte tradition med solidt håndværk. Vi har i årenes løb opbygget gode kompetencer og er blevet rutineret inden for mange områder. Vi er derfor godt rustede til at hjælpe vores kunder med de opgaver, de søger løst.

 

Hos Byggefirmaet Sv. Iversen Nakskov A/S kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Facaderenovering på bindingsværk
  • Isolering
  • Taglægning
  • Montering af bl.a. døre, vinduer, trapper og køkkener
  • Gulvlægning
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Og meget mere

 

P.t. er vi mere end 15 fagligt stærke håndværkere samlet under ét tag. De har alle det tilfælles, at de er ansat på baggrund af deres mange kompetencer og deres imødekommenhed for kunderne. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og det er derfor vigtigt, at kunder føler sig i trygge hænder, når de vælger os som deres fagmand.

 

Har du brug for en hånd?

Har du en konkret opgave, du søger hjælp til udførelsen af, eller måske et gratis og uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Du finder os i Nakskov og herfra kører vi til kunder på både Lolland, Falster, København og resten af Sjælland.

 

Vi fra Byggefirmaet Sv. Iversen Nakskov A/S glæder os til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme