Byggefirmaet MS Multi-Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

7 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Peter Fjeldsø Christensen

Oktober 2017

Ny terrasse.
Imponerende flot arbejde med sans for de små detaljer og et meget flot finish. Martin Hvidtfeldt og co. har konstrueret og bygget en terrasse, som lige præcis passer til vores hus og vores ønsker. All... Læs mere  

Kunde billede

Lasse Dalby Jensen

September 2017

Nye hakkebrædder
Martin er en superfin fyr. Nem at tale med, overholder aftaler og laver et rigtig godt og pænt stykke arbejde. Jeg vil helt sikkert kontakte Martin igen næste gang jeg har brug for en dygtig tømrer:-)

Kunde billede

Mikkel

Juni 2017

Renovering af badeværelse
Jeg fik total renoveret mit gamle badeværelse. Når man bor i en mindre lejlighed og kun har et badeværelse/toilet som skal renoveres, så må det rigtig gerne gå relativt hurtigt og smertefrit. Det gjor... Læs mere  

Kunde billede

Lene

Maj 2017

Tilbygning på 26 km2
Tilbygning til vores hus i Strøby. Kan klart anbefale MS Multi-byg. Meget flot arbejde, rimelig pris, meget mødestabil og rimelig i pris.

Kunde billede

Mathias

Maj 2017

Total entreprise
MS Multi-byg stod for renovering af min lejlighed, dette indebar nye gulve, lofter og 2 nye døre. Hele oplevelsen vil jeg beskrive som outstanding. Helt fra start havde vi en super kontakt, Martin mød... Læs mere  

Kunde billede

Pia suldrup

Maj 2017

Gulv
Har fået lagt nyt parket gulv og lavet fodpaneler. Levere et super flot stykke arbejde og rydder pænt op efter sig når dagen er omme!

Kunde billede

Michael Kongslev

Maj 2017

Nye vinduer
Overholdte aftaler, og udførte et pænt stykke arbejde. Tog sig tid til at få lukket ovenlys vinduer samme dag, således at der ikke skulle læsse pressing ud.

Vis flere 

Byggefirmaet MS Multi-Byg

Byggefirmaet MS Multi-Byg
- garanti for god behandling

Egentlig prøver vi at holde det lidt simpelt her hos os i Byggefirmaet MS Multi-Byg. Vi møder frem til den aftalte tid, og vi går ikke i gang med selve byggearbejdet, før vi er sikre på, at både vi og kunden er helt enige om opgavens omfang og præcise indhold.

12 års erfaring
Martin er mit navn, og jeg har 12 år bag mig som tømrer. Jeg startede firmaet i 2012, og jeg kan godt lide selv at være med i hele processen - fra første kontakt til kunden og til aflevering af det færdige projekt. Vi kan lidt af det hele, og vi er generelt nemme at få fat på og hurtige til at rykke ud og komme i gang med opgaven. Vi har eksempelvis god erfaring med:
• Tagarbejde
• Montering af inventar
• Badeværelser
• Renoveringsopgaver
• Konstruktion af terrasser, carporte og lignende

En tømrer du kan regne med
En af de ting vi bryster os af, er vores pålidelighed og vores arbejdsmoral. Fremmøde til tiden er en selvfølge hos os, og vi sørger for at have dig med igennem hele projektet. Og når vi går op i at lave et pænt stykke arbejde, er det ikke blot for at undgå brok fra kunden. Vi går op i det, vi laver, fordi vi holder af det, og vi kan ganske enkelt ikke holde tanken ud om at lave noget, der ikke er i orden.

Ring til os, hvis du vil være sikker på at få god behandling.

Se firmaportræt