Kunde billede

Paw Andersen

Februar 2016

Panik i kælder
Startede for en måned siden et lille "gør det selv" projekt med istandsættelse af gammel trist kælder (fra 1956) til inddragelse i beboelse. Plan A var en lille opfriskning af væge og lofter samt fors
Læs mere  

Kunde billede

Jesper H Jeppesen

Januar 2016

Ombygning af carport til garage.
Hartel Group har ombygget vores carport, som var en del af huset, under tag, til garage. Arbejdet var en totalenterprise med udgravning og støbning af sokkel, udgravning, isolering og støbning af gulv
Læs mere  

Byggefirmaet Hartel Group

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Paw Andersen

Februar 2016

5,0/5
Panik i kælder
Startede for en måned siden et lille "gør det selv" projekt med istand Læs mere  
Kunde billede

Jesper H Jeppesen

Januar 2016

5,0/5
Ombygning af carport til garage.
Hartel Group har ombygget vores carport, som var en del af huset, unde Læs mere  

Byggefirmaet Hartel Group

Hartel Group
- struktureret, perfektionistisk og fleksibel

Hartel Group er et ungt og alsidigt selskab med mig, tømrermester Thomas Hartel, bag roret og 7 ansatte. Firmaet udfører en lang række tømreropgaver og står gerne for hovedentrepriser på mindre byggeprojekter. vi tager én opgave ad gangen, bruger gerne ekstra tid på opgaven og er god til at strukturere arbejdsprocessen, så tingene bliver lavet ordentligt og effektivt på samme tid.

Få indblik i vores arbejdsopgaver:
- Bad, køkken og garderobe
- Vægge og lofter
- Døre og vinduer
- Hovedentrepriser
- Tag
- trægulve

- tilbygninger

- større bolig- og erhvervsbyggerier


Hvem er jeg?
Lige siden min læretid har jeg været vant til at lave byggeprojekter, som blandt andet inkluderer murer- og maleropgaver. Selvom jeg er uddannet tømrer, har jeg således erfaring med at spartle vægge og opsætte fliser - og det er en stor fordel, hvis du ønsker en samlet pris på dit projekt har vi en bedre ide af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der bør gøres.

Du skal føle dig set og hørt
vi er ikke interesseret i at drive et firma, hvor tidspres gør det umuligt at lave opgaverne ordentligt. vi er meget perfektionistisk og garanterer, at hver opgave startes, udføres og afsluttes ordentligt. vi er også meget fleksibel med hensyn til arbejds tidspunkter og køreafstand - så du ser os gerne i hele danmark, dog er vores primære station i østjylland.

se evt. vores hjemmesiden www.HartelGroup.dk, hvor i også finder vores facebook side, hvor vi løbende ligger nogle af vores projekter op.

hvis i ønsker, at læse nogle af vores referencer kan i gøre det her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/gulvmand/byggefirmaet-hartel-group-ivs  Jeg glæder os til at høre om jeres næste byggeprojekt!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme