Bygge Danmark ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Bygge Danmark ApS

Hos Bygge Danmark ApS har vi mange års erfaring inden for byggeri. Vi tror på, at vi kan levere det bedste resultat til vores kunder, og derfor matcher vi altid opgaven med den bedste håndværker. Det giver vores kunder de bedste resultater og giver os glade og tilfredse kunder, som vender tilbage med deres næste byggeprojekt.


Vores erfaring gør os til et sikkert valg

Når du vælger Bygge Danmark ApS til at udføre arbejdet, garanterer vi, at arbejdet bliver udført til perfektion. Vi afslutter ikke en opgave, før vores kunder er tilfredse, og det garanterer, at du som kunde altid får et godt og holdbart resultat. Det er vigtigt for os, at vores navn bliver forbundet med noget positivt, og derfor sørger vi altid for, at kvaliteten er helt i top.

 

Hos Bygge Danmark ApS kan du få hjælp til:

  • Elinstallationer
  • Ventilation, klima og genvækst
  • Facaderenoveringer
  • Taglægning
  • Tømrerarbejde
  • Kloakarbejde
  • Nedrivning
  • Murerarbejde
  • Malerarbejde
  • Gulvlægning

 

Vi har mange kompetencer, og det gør os i stand til at udføre selv de mest komplicerede opgaver. Vi leverer totalløsninger inden for både nybyg og renoveringer i alle størrelser.

 

Måske Danmarks billigste

Når du bestiller os til at udføre arbejdet, er du garanteret konkurrencedygtige priser. Vi sørger altid for at have tilbuddene i orden, så vores kunder kan få gode priser, uden at det går ud over kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Vi tilbyder alle vores kunder uforpligtende tilbud, så de kan komme godt i gang med deres byggeprojekt.
 

Vi sikrer vores kunder bedst muligt

For at give vores kunder en ekstra sikkerhed, har vi valgt at tegne et medlemskab hos Dansk Byggeri. Et medlemskab her sikrer vores kunder mod fejl, mangler og byggesjusk. Vi ved, at det giver vores kunder den ekstra sikkerhed, de har behov for for at føle sig trygge gennem hele byggeprocessen.

 

Kontakt os, og lad os høre om dit byggeprojekt

Står du over for et byggeprojekt, så kontakt Bygge Danmark ApS, og lad os sammen finde det bedst mulige resultat. Vi står klar i Albertslund til at rykke ud, når du har brug for det. Har du lyst til at vide mere om de mange muligheder, der er, i et samarbejde med os, så udfyld kontaktformularen allerede i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme