Byg 4 ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Byg 4 ApS

Står du overfor en renovering, eller tilbygning, eller måske overvejer du at bygge nyt, så kontakt Byg 4 ApS og lad os hjælpe dig trygt gennem dit boligprojekt. Vi har flere års erfaring, som har klædt os godt på til at varetage mange opgaver inden for vores fagområde.

 

Vi dedikerer os

Når du indgår i et samarbejde med os, kan du forvente, at vores kompetente fagmænd vil yde den allerbedste service og udføre det bedste håndværk. Vores vision er nemlig at give vores kunder den bedste kvalitet hver gang.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan mærke, at vi brænder for vores arbejde, og at imødekomme deres behov. Vi sætter os derfor altid grundigt ind i opgaven gennem en indledende dialog, hvor vi får forventningsafstemt byggeriet i detaljer. På den måde undgår vi, at der opstår misforståelser i projektet.

 

Altid gode priser

Hos Byg 4 ApS mener vi ikke, at drømme skal koste en formue. Derfor har vi altid gode og konkurrencedygtige priser, som vi kan tilbyde vores kunder. Selvom vi er billige, går vi selvfølgelig ikke på kompromis med kvaliteten. Vi laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du er derfor altid i gode hænder, når vi varetager dine opgaver.

 

Vi tilbyder at varetage:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Fundament
  • Taglægning
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Fliser og klinker
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Renovering

 

Vi tilbyder vores services til både private og erhverskunder. Vi overholder altid alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om pris, mødetider eller dato for afslutning af projektet.

 

Lad os tage en faglig dialog

Hos Byg 4 ApS står vi klar til at høre mere om dit byggeprojekt. Hvis du har spørgsmål til os vedr. nogle af vores services eller ønsker hjælp til udførelsen af en opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Bælum, og herfra kører vi til alle kunder mellem Aalborg og Randers. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, så udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt for gennemgang af din opgave.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme