Byg 3000 IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Byg 3000 IVS

Hos Byg3000 IVS i Helsingør kan du få professionel hjælp til udførelsen af dine tømrerprojekter. Vi har knap 20 års erfaring inden for feltet og kan derfor tilbyde gode råd og kompetent vejledning, så du kan få indfriet dine boligdrømme. Står du med et projekt, du søger en dygtig tømrer til udførelsen af, så kontakt Brian Maarslet hos Byg3000 IVS og få indfriet dit boligprojekt. 

 

Stor værdi for dig 

Når du samarbejder med Byg 3000 IVS, vil du som kunde være i trygge hænder. Du vil fra start blive tilbudt en god faglig dialog, hvor vi taler om de ønsker, du har til det endelige resultat. Vores lange erfaring har givet os et bredt kendskab til diverse materialer og teknikker, og vi ved derfor, hvilken løsning der bedst vil leve op til de krav, du har. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller behov for dialog, så er vi aldrig mere end et opkald væk.

 

Hos Byg3000 IVS kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Facaderenovering 
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Fugeteknikeropgaver
  • Tag, tagkviste og tagrender
  • Legepladser 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Lægning af trægulve

 

Byg3000 IVS er specialiseret i alle typer vinduer, herunder også ovenlysvinduer. Vi står til rådighed ved både større og mindre projekter og går altid til arbejdet med et smil. Kunne du tænke dig at få en uforpligtende snak og et godt tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.

 

Kontakt Byg3000 IVS hvis du ønsker de bedste resultater

Hvis du også ønsker at få de bedste resultater i din bolig, så tøv ikke med at tage fat på os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder Byg3000 IVS i Helsingør, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hillerød, Hellerup, Gentofte og København.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme