Byens Tagdækning IvS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Byens Tagdækning IvS

Få et godt og holdbart tag fra Byens Tagdækning IVS. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde holdbare løsninger med et resultat i høj kvalitet. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når de søger dygtige fagmænd til at lægge deres tag af tagpap. Står du og skal bruge en dygtig tagdækker til varetagelsen af dit projekt, så kontakt Byens Tagdækning IVS og lad os hjælpe dig frem til den bedste løsning. 

 

Mange fordele ved at vælge tagpap

Der er mange fordele ved at vælge et tag af tagpap. Tagpap er et fleksibelt materiale, der kan tilpasse alle typer af tage. Tagpap er slidstærkt og kan holde i mange år med det danske klima. Når du vælger et tag af tagpap, får du derfor en holdbar løsning, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Derudover er et tag i tagpap også en billigere løsning, som ikke ruinerer dig. Hvis dit tag trænger til at blive udskiftet, så kontakt vores dygtige tagdækkere og lad os tage et kig på din opgave, så kan vi fortælle, om der er behov for et nyt tag, eller om renovering af dit nuværende er nok. 

 

Hos Byens Tagdækning IVS kan du få hjælp til:

  • Tagpap til huse
  • Tagpap til sommerhus 
  • Listedækning 

 

Uanset om du søger vores hjælp til et større eller et mindre tagprojekt, så kan vi hos Byens Tagdækning IVS være din samarbejdspartner. Vi tilbyder udelukkende kvalitetsløsninger og altid til konkurrencedygtige priser. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og en god faglig dialog omkring udførelsen af dit projekt, så står vores dygtige tagdækkere også gerne til rådighed for dette. 

 

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et nyt tag

Hvis dit tag trænger til at blive renoveret, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at oplyse få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Hundslund, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Odder, Aarhus, Horsens, Galten og Silkeborg. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme