Burvad El-Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Burvad El-Service

Har du udfordringer med dine elinstallationer, og ønsker du at få en professionel fagmand til at tage et kig på dem, så kontakt Burvad El-Service og lad os varetage opgaven. Vi har mere end 35 års erfaring med os, og det sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. Ønsker du at få løsninger i den bedste kvalitet så kontakt os allerede i dag.

 

Hvem er Burvad El-Service?

Burvad El-Service er din lokale elinstallatør i Brønshøj. Vi blev etableret i 2019, da vi ville give vores kunder den bedste service og de bedste løsninger hver gang. Vores lange erfaring har givet os et stort kendskab til løsninger og materialer, og vi kan derfor vejlede vores kunder frem til den løsning, der passer deres behov bedst. Vi har et stort overblik over, hvad der kan lade sig gøre i hvert enkelt situation. Så uanset om du står over for et større eller et mindre projekt, så er Burvad El-Service en stærk samarbejdspartner, der klarer de opgaver, du måtte søge løst.

 

Hos Burvad El-Service kan du bl.a. få hjælp til:

  • Alarmsystemer og sikring
  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Nybyg, renovering og service

 

Vores løsninger tilbydes altid i den bedste kvalitet og til gode og konkurrencedygtige priser, så du altid er sikret en god oplevelse. For at give vores kunder en ekstra sikkerhed har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der med deres garantiordning sikrer vores kunder ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at levere et godt resultat, så det ikke er nødvendigt at benytte garantien, men vi er glade for at kunne stille denne ekstra sikkerhed for vores kunder.

 

Skal du have styr på dine elopgaver?

Ønsker du at komme i gang med udførelsen af dine elprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, så du kan få den bedst mulige løsning.

 

Du finder Burvad El-Service i Brønshøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Frederikssund, Roskilde og Storkøbenhavn.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme