Bunkenhuset ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bunkenhuset ApS

Hos Bunkenhuset ApS tilbyder vi hjælp til udførelsen af dit murerarbejde. Vi har eksisteret siden 2006 og har derfor leveret kvalitetsarbejde til både private og erhvervskunder i mere end 10 år. Vores kunder kender os på den høje kvalitet, holdbare og kreative løsninger og en høj kundeservice. Vi er derfor et sikkert valg, når du skal have udført dine mureropgaver.

 

Tæt samarbejde med vores kunder

Hos Bunkenhuset ApS sætter vi kunden i centrum for projektet. Vi bestræber os på at have 100% tilfredse kunder, der har været glade og trygge gennem hele processen. For at vinde vores kunders tillid til os tager vi derfor altid en indledende dialog, hvor vi taler om de tanker og ønsker, de har gjort sig i forhold til projektet. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og hørt, da det i sidste ende er kunderne, der skal være glade for resultatet. Vi lytter altid til de behov, der måtte være, og tilbyder selvfølgelig også at vejlede vores kunder, så de kan få den løsning, de havde ønsket.

 

Hos Bunkenhuset ApS kan du få hjælp til:

  • Bad og toilet
  • Flise- og klinkearbejde
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Murerarbejde inde og ude
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Fundament

 

Vi tilbyder alle vores services til konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger os som din fagmand. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, tilbyder vi også at udarbejde dette for dig.

 

Skal vi få gang i dit boligprojekt?

Ønsker du at samarbejde med fagligt stærke fagfolk, der går til arbejdet med en positiv indstilling og ikke er bange for at tage fat, så kontakt Bunkenhuset ApS og lad os hjælpe dig i gang med dit byggeprojekt.

 

Du finder os i Hjørring og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hirtshals, Løkken og Frederikshavn. Har du brug for at komme i kontakt med os, så udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme