Bülow Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bülow Byg

Hos Bülow Byg er der fokus på den gode kvalitet og den gode kundeservice. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne valg, og derfor går vi gerne ekstra langt for at indfri de ønsker og behov, vores kunder måtte have.

 

Bülow Byg - Et sikkert valg

Mit navn er Carsten Bülow, og jeg er manden bag Bülow Byg. Her har vi siden 2014 hjulpet kunder i Hovedstaden og på Sjælland med at få opfyldt deres boligdrømme. Jeg har været selvstændig håndværker siden 1978 og har derfor mere end 40 års erfaring bag mig. Det gør mig til et godt og sikkert valg, når du skal vælge en samarbejdspartner til at varetage dine opgaver.

 

Hos Bülow Byg kan du få hjælp til varetagelsen af:

  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Garager og carporte
  • Altan og balkoner
  • Isolering
  • Taglægning
  • Renovering og sanering
  • Gulvlægning

 

Vores kompetencer er mange, og vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning på de opgaver, du stiller os over for. Kender vi ikke umiddelbart løsningen, giver vi ikke op, vi tager udfordringen op og leverer et resultat, der er mere end tilfredsstillende. På den måde sikrer vi, du får et godt resultat og vi udvikler os fagligt.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Hos Bülow Byg er vi fleksible og tilpasser os vores kunders behov, men på et punkt giver vi os ikke. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, så vi er sikre på, vores kunder får holdbare løsninger i en høj kvalitet. Vi rådgiver og vejleder hellere end gerne omkring de muligheder, du har for løsningen af opgaven, så du på baggrund af denne viden kan træffe det valg, der giver dig den mest tilfredsstillende løsning.

 

Vi udfører alle vores services til konkurrencedygtige priser, vi mener nemlig, at alle kunder skal have råd til godt håndværk!

 

Skal Bülow Byg være din samarbejdspartner?

Har du lyst til at få besøg af vores dygtige fagfolk, har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme