Kunde billede

Lene Hansen

December 2018

Hurtig og god service
Jeg ringede til BS Slamsugning mandag formiddag og vi fik hjælp tirsdag morgen kl. 7.00. Tak for imødekommende og kompetent hjælp i telefonen og tak for professionel og hurtig hjælp tirsdag morgen. Vi
Læs mere  

Kunde billede

Roskilde Fællesbageri Aps

August 2018

Stoppet kloak
Kan kun anbefale BS Slamsugning De gange vi har brugt BS på vores ejendomme er de kommet til aftalt tid og udført et fint stykke arbejde
Læs mere  

BS Slamsugning ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Lene Hansen

December 2018

5,0/5
Hurtig og god service
Jeg ringede til BS Slamsugning mandag formiddag og vi fik hjælp tirsda Læs mere  
Kunde billede

Roskilde Fællesbageri Aps

August 2018

5,0/5
Stoppet kloak
Kan kun anbefale BS Slamsugning Læs mere  

BS Slamsugning ApS

BS Slamsugning ApS

- Til rådighed hele døgnet


Hos BS Slamsugning sætter vi en ære i at være behjælpelige hele døgnet rundt. Opstår der akutte problemer, hvor du får brug for os, kan vi på ingen tid være på den ønskede destination og klare den opgave, du måtte have. Vi håndterer diverse jobs inden for slamsugning, herunder:


  • Kloakrensning
  • Slamsugning
  • Forstoppelser i folks hjem
  • Vedligeholdelse af kloak
  • Akutte problemer
  • Tv-inspektion

Det eneste, vi ikke foretager os, er etablering af nye kloakker, så selvom den opgave, du står med, ikke er nævnt ovenfor, skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen kan vi finde ud af, om vi er teamet for netop det du står og skal have løst.


Vi udfører dagligt mange forskellige typer opgaver, og nyeste skud på stammen er TV-inspektion, hvor vi præcist kan afgøre, hvor skaden befinder sig. Ved brug af denne metode sparer vi en del tid, og I får derfor en mere effektiv og økonomisk løsning.


Hovedsæde i Hedehusene

Virksomheden er placeret i Hedehusene, hvorfra vi kører i en radius af cirka 30 kilometer. Derudover laver vi også ofte arbejde i Storkøbenhavn.


På nuværende tidspunkt er vi et team bestående af fire mand, som sammen udfører professionelt kvalitetsarbejde. Virksomheden er etableret i januar 2018, og vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket garanterer, at vi sikrer det bedste resultat.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme