Brokøb Tømrerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Brokøb Tømrerfirma

Brokøb Tømrerfirma
- Vi arbejder for tilfredse kunder


Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille for Brokøb Tømrerfirma. Vi er et ambitiøst håndværkerfirma med ekstra fokus på tagarbejde og tilbygninger, og vi er det rigtige firma for dig, hvis du ønsker høj kvalitet og en garanti for, at vi ikke anser en opgave for færdig, før du er tilfreds.

Vi er blandt andet gode til at:
- Lægge og reparere tag
- Skifte vinduer og døre
- Bygge tilbygninger
- Bygge carporte

Står du med en totalentreprise, kan vi tilbyde at stå for alt fra tegningsmateriale, myndighedsgodkendelser, projektering og udførelse, så du kun behøver at have én kontakt gennem forløbet. Og selvom vi gør meget i tag og tilbygninger, kan vi selvfølgelig også montere et køkken og opsætte gipslofter.

Mange års erfaring og ekspertise
Brokøb Tømrerfirma har eksisteret siden 2004, og jeg - Michael Hallas - blev selv udlært i 1991. Så der er mange års erfaring og ekspertise at trække på, når du vælger os til din næste tømreropgave. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, så du ikke blot behøver at tage vores ord for, at tingene selvfølgelig er i orden.

Ring til os
Vi kører i Midt- og Nordsjælland med en magisk skæringsgrænse ved motorvejen. Men tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave - vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig i mål.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme