Kunde billede

Bente og Jan Svenningsen

Oktober 2018

Ny opvarmnings kilde
Vi har fået byttet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe af mærket Viessmann. Alt fra start til slut af projektet forløb fantastisk med super rådgivning og service.
Læs mere  

Kunde billede

Aase Buck Poulsen

September 2018

ny vandhane
gennem mange år, strålende service, kommer fluks, så jeg er ganske tryg ved Poul-Erik
Læs mere  

Brillgaard ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Bente og Jan Svenningsen

Oktober 2018

5,0/5
Ny opvarmnings kilde
Vi har fået byttet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe af Læs mere  
Kunde billede

Aase Buck Poulsen

September 2018

5,0/5
ny vandhane
gennem mange år, strålende service, kommer fluks, så jeg er ganske try Læs mere  

Brillgaard ApS

Brillgaard ApS
- den flinke blikkenslager

Brillgaard ApS består af to personer – mig selv, Poul-Erik, samt min bogholder og administrator Marianne. Det er sådan, det er, og sådan skal det fortsætte med at være. For det er den eneste måde, jeg kan være 100% sikker på, at mine kunder får den service, de fortjener, og at arbejdet er af en standard, som jeg kan have det godt med at lægge navn til.

Baseret på tryghed og tillid
Jeg driver firmaet ud fra ideen om, at mine kunder skal føle, at de har haft en god oplevelse fra start til slut. Tryghed og tillid er kodeordene, og begge dele opfyldes bedst, når det er samme person, man har at gøre med gennem hele forløbet. Jeg har været med siden 1986, så jeg har både styr på såvel at udskifte et toilet som at installere en splinterny varmepumpe.

Mine sortiment af ydelser inkluderer:
• Installation og service af varmepumper
• Sanitet
• Gulvvarme
• Blikarbejde

Fan af varmepumpen
Skulle jeg pege på én ting inden for mit fag, jeg er særligt passioneret omkring – så må det være varmepumpen. Det er blevet en mærkesag for mig, da jeg er overbevist om, at det er den vej, vi skal som samfund. Varmepumpen er for mig at se fremtidens energikilde, da den både er økonomisk rentabel og meget CO2-venlig.

Jeg er KMO certificeret kølemontør (certifikatnr. 2014-21-02-331), og derudover er jeg samarbejdspartner for Viessmann. Nordsjælland er mit arbejdsområde, og generelt skal du ringe til mig, hvis du vil have god, venlig service og ordentligt håndværk.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme