Brdr. Larsen VVS ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


Brdr. Larsen VVS ApS

Brdr. Larsen VVS ApS
- Stor erfaring med VVS-opgaver

Hos Brdr. Larsen VVS ApS har vi mere end 20 års erfaring indenfor VVS-faget. hvilket garanterer, at du med stor præcision kan få udført den opgave, du står og skal have løst. Vi er kendt for vores gode service, og vi har altid kunden i centrum. Vi kan klare de fleste VVS-opgaver, men er blandt andet specialiseret idenfor:

• Badeværelser
• Udskiftning af gaskedler
• Gasservice
• Varmesystemer med gulvvarme
• Fjernvarme

Selvom det arbejde, du står med, ikke er nævnt ovenfor, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, og sammen kan vi finde ud af om netop det, du står med, er noget vi kan være behjælpelige med.

Hvad enten du ønsker at bygge nyt eller renovere dit badeværelse, kan vi i samarbejde med dig planlægge projektet og udarbejde en plan, så du hele tiden kan følge med i processen. Det samme gør sig gældende for alle vores andre VVS-opgaver. Vi ønsker at inkludere dig, så du hele tiden ved, hvad næste skridt er.

Dygtigt VVS-firma med hovedsæde i Karlslunde
Brdr. Larsen VVS Aps er grundlagt i 2012 og består af tre mand, der servicerer lokalområdet ved Solrød Strand og store dele af Nordsjælland. Virksomheden er medlem af TEKNIQ, som sikrer din sikkerhed og garanti i forhold til det produkt, vi leverer. Vi gør altid vores bedste for, at du får en løsning, der lever op til dine krav og dine forventninger - kort sagt er kvaliteten i højsædet hos os.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme