B&P Malerservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

B&P Malerservice

Har din bolig brug for en dygtig maler til at puste nyt liv i den, så kontakt B&P Malerservice og lad os stå for opgaverne. Vi har flere års erfaring i branchen og kan derfor være behjælpelige ved mange typer af opgaver.

 

Sans for detaljerne

Når du vælger B&P Malerservice til at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af dygtige fagmænd, der er detaljeorienteret og omhyggelige i deres arbejde. Vi afslutter aldrig vores opgaver, før du er tilfreds med resultatet, du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger os til at udføre dit arbejde. På denne måde sikrer vi også, at vi altid har glade kunder, der værdsætter det arbejde, vi har udført. Det mener vi er den bedste løsning for begge parter.

 

Hos B&P Malerservice kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Malerarbejde indendørs
  • Malerarbejde udendørs
  • Nedrivning og opbrydning
  • Rengøring

 

Inden arbejdet har vi altid en god dialog med vores kunder, hvor vi tilbyder en grundig vejledning omkring valg af farver, typer af maling samt vedligeholdelse af resultatet På den måde får du som kunde mest mulig ud af vores services og mest glæde af det endelige resultat.

 

Har du lyst til at vide mere om, hvad B&P Malerservice kan gøre for dig?

Ønsker du, at professionelle fagmænd skal tage et kig på dine maleropgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at rykke ud fra vores firmaadresse i Højbjerg og give uforpligtende tilbud med gode og fornuftige priser. Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til udførelsen, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme