BP - Murer

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

BP - Murer

Har du et byggeprojekt i tankerne, og er det på tide at få gjort noget ved det, så kan vi hos BP - Murer hjælpe dig frem til et godt resultat. Vi har været i branchen i knap 15 år og leverer derfor altid kvalitetsresultater efter vores kunders ønsker. Ønsker du at samarbejde med professionelle murere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en god dialog omkring dit projekt. 

 

Forvent det bedste

Hos BP - Murer kan du altid forvente en høj og ensartet kvalitet, som vi aldrig går på kompromis med ved udførelsen af dine projekter. Vi er fleksible og tilpasser os altid dine ønsker og behov, så du kan få en nem og overskuelig byggeproces, der passer dig bedst. Vi tager højde for dine personlige ønsker og krav og selvfølgelig også dit budget. 

 

Hos BP - Murer kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Facaderenovering 
  • Skorstensrenovering 
  • Støbning af isokern
  • Støbning af gulv med gulvvarme 
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Fliser og klinker 
  • Bad og toilet 
  • Understøbning af fundament 
  • Jord-, beton- og gravearbejde 

 

Vi forlader altid din bolig pæn og ryddelig efter os, så du er mindst muligt påvirket af vores tilstedeværelse. Vi ønsker, at vores kunder skal være glade og tilfredse gennem hele vores samarbejde, og det betyder, at vi altid behandler dit hjem med stor respekt, som var det vores eget. 

 

Få en god pris på dit projekt

Ønsker du at få hjælp fra BP - Murer til udførelsen af dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Randers, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Viborg, Aarhus, Risskov og Hadsten. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme