Boya Ivs

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Boya Ivs

Boya v. Malermester Aliihsan Golcuk

- jeres tilfredshed er vores motivation


Trænger loftet til et kosmetisk løft, eller skal dagligstuen skal have nyt liv? Så kan du trygt ringe til mig, for jeg har mange års erfaring inden for malerfaget.  


Jeg kan blandt andet hjælpe dig med:


  • alle former for malerarbejde
  • spartling
  • opsætning af væv og filt
  • maling af lofter
  • maling af epoxygulve


God service

Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse og er tilfreds med resultatet. Derfor lytter jeg til dine ønsker og gør mit bedste for at imødekomme dem. Samtidig hjælper jeg dig med at vælge en sund og holdbar løsning, der også bidrager til et godt indeklima.


Indeklima

Vi bruger meget tid i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at malerarbejdet ser godt ud, men ikke ødelægger den luft, vi indånder. Derfor går jeg op i at vælge maling af høj kvalitet, som er både miljørigtig og ikke forpester indeklimaet i dit køkken, stuen eller soveværelset.


Fleksibilitet

Jeg tager altid ud og ser opgaverne, inden jeg kommer med et tilbud. På den måde kan jeg sikre mig, at jeg får udført arbejdet så godt som muligt. Jeg holder til i Taastrup, men kører ud på hele Sjælland, og jeg er fleksibel og kan sagtens møde dig uden for de normale arbejdstider.  


Ring til mig, hvis har brug for en dygtig og servicemindet maler. Jeg sidder klar til at besvare dit opkald.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme