Bornebusch Tømrer & Byggefirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bornebusch Tømrer & Byggefirma

Bornebusch Tømrer & Byggefirma

- vi sætter en ære i kvalitet og gennemsigtighed


Hos Bornebusch Tømrer & Byggefirma er du garanteret et professionelt og erfarent firma med fokus på kvalitet, faglighed og gennemsigtighed, så der ikke venter dig nogle ubehagelige overraskelser. Vi har flere års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, ligesom vi gerne påtager os opgaver med murer- og malerarbejde. Fra vores virksomhedsadresse i Nykøbing Falster dækker vi lokalområdet, hele Lolland-Falster og kører gerne til Københavnsområdet for det rette projekt.


Bornebusch Tømrer & Byggefirma tilbyder:

- Tømrer- og snedkeropgaver

- Maler- og mureropgaver

- Totalentrepriser

- Større ombygninger og tilbygninger

- Taglægning


Tilfredse kunder og stærke relationer

Vi er et erfarent og stærkt team på fire mand, der siden 2012 har udført kvalitetsarbejde med fokus på vores kunders ønsker og behov. For os er den personlige relation utrolig vigtig, og vi sætter en ære i, at du, som kunde, altid er tilfreds med det projekt, vi afleverer, og ikke tøver med at kontakte os i fremtiden eller anbefale os til andre. Hos os, kan du være sikker på, at vi ikke slækker på kvaliteten - uanset opgavens størrelse og art. Derudover tilbyder også vi 100% gennemsigtighed og overholder den fastsatte pris, så du ikke får nogle ubehagelige ekstraudgifter.


Går du og drømmer om at bygge om eller kræver huset en tilbygning, så kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme