Boligservice ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Boligservice ApS

Boligservice ApS v. Kim Leon Holleufer

- lille virksomhed med mange års erfaring


Vi er en lille virksomhed med masser af kompetente ansatte, der er klar på at løse dine opgaver. Vi kan tilbyde vores hjælp til:


  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde
  • Gulvslibning 
  • Brolægning
  • Isolering 


Kompetente håndværkere

Vi favner bredt over flere forskellige håndværkerfag, fordi vi har en ambition om at kunne hjælpe dig så godt som muligt. Vores dygtige fagfolk lytter til dig og dine ønsker, og de sørger for, at du får det bedste resultat. Vi har en høj faglig stolthed, og derfor kan du regne med, at vi udfører arbejdet ordentligt, og vi yder en god service.


God service

Vores ambition er at gøre dig tilfreds – både hvad angår det endelige resultat, men også den service, vi yder undervejs. Når du ringer til os, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, og vi tilbyder dig samtidig rådgivning, så du har de bedste forudsætninger for at træffe den beslutning, der er bedst for dit byggeri.


Vi holder vores aftaler, og vi holder dig løbende orienteret igennem hele processen.  


Giv os et kald

Vi holder til i Næstved, og kører gerne over hele Sjælland for at hjælpe dig med dit projekt. Ring til os – vi er klar ved telefonen!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme