Kunde billede

Mie Aoki

Marts 2019

Maling og slutrengøring
Boligfiks ordnede og malede vægge og karme og udførte slutrengøring og vinduespudsning af en lejlighed, som skulle overdrages fra en lejer til en anden. Arbejdet blev udført effektivt, til tiden og i
Læs mere  

Boligfiks V/ Gorm Geer Pedersen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mie Aoki

Marts 2019

5,0/5
Maling og slutrengøring
Boligfiks ordnede og malede vægge og karme og udførte slutrengøring og Læs mere  

Boligfiks V/ Gorm Geer Pedersen

Er du træt af kedelige vægge, så bestil Boligfiks v/ Gorm Geer Pedersen til at pifte nyt liv i dem. Jeg har flere års erfaring i branchen, og det gør mig i stand til at løse mange typer af opgaver inden for malerfaget.

 

Hvem er Boligfiks?

Mit navn er Gorm Geer Pedersen, og i 2019 valgte jeg at blive selvstændig, så jeg kunne tilbyde kunder et firma, der leverer kvalitetsarbejde og god service. Når jeg indgår i et samarbejde med en kunde, er det vigtigt for mig at tage kunden med gennem hele forløbet. Det starter med en god faglig gennemgang af opgaven, hvor vi aftaler, hvad jeg skal udføre, og hvilke forventninger du har til resultatet. Jeg holder dig løbende opdateret om projektets fremgang og kontakter dig selvfølgelig hvis der er behov for at justere i den oprindelig plan grundet uforudsete ting.

 

Gode materialer giver gode resultater

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, som vi har gode erfaringer med, når jeg udfører mit arbejde. Det giver et bedre og mere holdbart resultat, som du vil få glæde af længere. Jeg rådgiver gerne om de mange mulige produkter og tager selvfølgelig højde for mine kunders ønsker og behov. Hos Boligfiks er du nemlig altid sikret en sikker og kompetent rådgivning.

 

Jeg tilbyder at udføre:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Gulvafslibninger og benhandlinger
  • Sprøjtelakering
  • Malerarbejde inde og ude
  • Rengøring
  • Skadeservice

 

Hvis du søger hjælp til andre opgaver end dem, du ser i listen, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen er jeg sikker på vi finder en løsning. Til større projekter har jeg faste samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at tage større og mere krævende opgaver ind. Jeg sætter en ære i at levere til tiden, ligegyldigt hvilket projekt du søger at få løst.

 

Skal Boligfiks få dit hjem gjort flot igen?

Har du lyst til at høre mere om vores mange services, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt og arrangerer en besigtigelse af dit projekt.

 

Du finder Boligfiks i Græsted, hvorfra vi kører til kunder i Hovedstaden og på Sjælland.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme