Bøge Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bøge Byg

Bøge Byg er din professionelle tømrer i Haslev, der leverer kvalitetsløsninger efter dit ønske og behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde dig vores professionelle ekspertise, når du søger en samarbejdspartner til udførelsen af dine opgaver. Står du over for et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Bøge Byg og lad os hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker i dit hjem.

 

En fagmand du kan regne med

Når du samarbejder med Bøge Byg, kan du være sikker på, du får en fagmand, du kan stole på. Vi går højt op i at levere løsninger, der er holdbare og flotte, og som lever op til de ønsker og forventninger, du måtte have. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for faglig sparring, så skulle du søge svar på spørgsmål vedrørende dit byggeri, er vi aldrig mere end et opkald væk. Vi sørger altid for at overholde de aftaler, vi i fællesskab indgår, for hos os er en aftale altid en aftale.

 

Hos Bøge Byg kan vi bl.a. være behjælpelig med:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Tag, tagkviste og tagrender
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Legepladser

 

Hvad enten du søger vores hjælp til et større eller mindre renoveringsprojekt, så kan du få hjælp af Bøge Byg til udførelsen heraf. Vi ønsker at hjælpe alle kunder frem til en kvalitetsløsning til gode og konkurrencedygtige priser. Kunne du have interesse i en god og uforpligtende samtale omkring udførelsen af dit projekt, og måske også et gratis tilbud på udførelsen heraf, så står vi også gerne til rådighed for dette.

 

Bøge Byg - Et sikkert valg til udførelsen af dine tømreropgaver

Hvis du søger en dygtig og professionel fagmand til udførelsen af dine projekter, så kontakt Bøge Byg og lad os hjælpe dig med varetagelsen her. Vi har base i Haslev, og herfra kører vi til Næstved, Ringsted, Køge og Faxe. For nem og hurtig kontakt med os skal du blot udfylde få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme