Bo nice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Bo nice

Trænger din bolig til at blive renoveret med et nyt køkken, nye gulve eller måske noget helt tredje, så kan vi hos Bo nice hjælpe dig frem til et godt resultat i den bedste kvalitet. Vores dygtige tømrere har mere end 30 års erfaring, og vi har derfor mange kompetencer og kreative løsningsforslag, der kommer vores kunder til gode. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og derfor udfører vi kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og afslutter aldrig projektet, før vores kunder og vi selv er tilfredse med resultatet. 

 

Specialiseret i køkkener 

Hos Bo nice er vi specialiseret i køkkener og har i vores lange karriere været med til at sætte mere end 1100 køkkener op. Vi er derfor godt rutineret i dette og har opbygget en masse kompetencer, der sikrer dig som kunde en effektiv og kvalitetsbevidst løsning af din opgave. Vi samarbejder med de førende køkkenvirksomheder, herunder HTH, Invita, Vordingborg Køkkenet, Uno form og IKEA, og har opbygget et bredt kendskab til deres materialer og kvalitet, og vi kan derfor hjælpe og vejlede vores kunder frem til den løsning, de vil sætte mest pris på.  

 

Hos Bo nice kan vi bl.a. hjælpe med udførelsen af:

  • Lægning af trægulve og laminat
  • Montering af døre og vinduer 
  • Køkkenmontage 
  • Snedkeropgaver 
  • Diverse indendørs tømreropgaver

 

Vi kan hjælpe ved både større og mindre boligprojekter, for os handler det nemlig kun om at indfri de forventninger, vores kunder har til resultatet. Vi ønsker at have et godt og tæt samarbejde med den enkelte kunde, og derfor sætter vi altid god tid af allerede i den indledende fase, så vi kan lære vores kunders krav at kende. Vi står gennem hele vores samarbejde altid til rådighed for en god dialog og deler også hellere end gerne ud af vores store viden omkring producenter, materialer og teknikker. 

 

Få et godt tilbud på udførelsen af dit boligprojekt

Hvis du ønsker at komme i gang med dit boligprojekt, så tøv ikke med at kontakte vores fagligt stærke tømrere. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Bo nice i Hillerød, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Helsingør, Holte, Hellerup, Hørsholm, Rungsted og København. 

 

Vi hos Bo nice ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme