Bm Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Bm Malerfirma

Mangler du et sæt hænder til udførelsen af dine næste malerprojekter? Hos Bm Malerfirma har vi i mere end 10 år hjulpet vores kunder frem til flotte resultater. Vi sætter altid vores kunders ønsker og krav i centrum, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os. Vi kan hjælpe med både større og mindre opgaver, og fælles for dem er, at vi altid leverer et resultat i høj kvalitet. Vi udfører alle typer af maleropgaver fra maling af vægge til opsætning af tapet og gulvafslibninger. 

 

Du er det vigtigste 

Når du samarbejder med Bm Malerfirma, er du som kunde det vigtigste. Vi ønsker, at alle vores kunder skal være glade og tilfredse med det arbejde, vi udfører, og derfor bestræber vi os altid på at indfri alle de forventninger, du måtte have. Det er meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig hørt og forstået, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i den enkelte opgave, da vi ved, at ikke to kunder og to projekter er ens. 

 

Hos Bm Malerfirma kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Fototapet og mønstret tapet 
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger r
  • Sprøjtelakering 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og karme
  • Maling af gulve og lofter 
  • Maling af facade
  • Maling af fraflytningslejligheder 

 

Hvis du ønsker en god dialog omkring dit projekt eller har spørgsmål vedrørende valg af farver eller materialer til din bolig, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, helt gratis. Selvom kvaliteten er i top, har vi konkurrencedygtige priser. 

 

Kontakt os allerede i dag 

Du kan altid kontakte os og høre mere om de opgaver, vi udfører, og fortælle os om det projekt, du står over for. Du skal blot udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Bm Malerfirma i København NV, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Herlev, Rødovre, Hvidovre, Valby, Glostrup og resten af Storkøbenhavn. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme