Bm Entreprenør V/ Brian Peter Molbek

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bm Entreprenør V/ Brian Peter Molbek

Hos Bm Entreprenør v/Brian Peter Molbek i Odense murer, bygger og renoverer vi for private og erhvervskunder. Vi har siden 2008 hjulpet, når vores kunder havde brug for professionel hjælp til deres mureropgaver.

 

Hvorfor skal du vælge Bm Entreprenør?

Mit navn er Brian Peter Molbek, og jeg har i mere end 35 år hjulpet kunder på det meste af Fyn med at udførelsen deres mureropgaver. Jeg har kendskab og rutine inden for de fleste områder i faget, og det gør mig til en god samarbejdspartner, når du søger professionel hjælp.  

 

Hos Bm Entreprenør er visionen at hjælpe alle kunder til at få kvalitetsarbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og afslutter aldrig en opgave, før vores kunder er tilfredse med resultatet. På den måde er vores kunder sikret det bedste resultat, og vi er sikret glade kunder, der forhåbentlig vil tænke på os, næste gang de har brug for hjælp til deres byggeprojekter.

 

Hos Bm Entreprenør kan du få hjælp til:

  • Altan og balkon
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Bad og toilet
  • Fliser og klinker
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Støbning af isokern

 

Der findes et utal af materialer og teknikker til udførelsen. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, står vores kompetente personale altid til rådighed for at give dig vores bud på opgaven.

 

Skal vi give et bud på din opgave?

Har du lyst til at få besøg af et fagligt stærkt team, der brænder for deres arbejde, så kontakt Bm Entreprenør. Vi står klar til at rykke ud til vores kunder på hele Fyn, når de går med boligdrømme, de søger udført. Har du spørgsmål, eller ønsker du måske et uforpligtende tilbud på dit forestående projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme