Blynov & Co A/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Blynov & Co A/S

Driller dine elinstallationer i din bolig, eller er du i gang med at bygge nyt, så kan vi hos Blynov & Co A/S hjælpe med udførelsen heraf. Vi har mere end 45 års erfaring bag os og har derfor opbygget et bredt kendskab og en god rutine i diverse elopgaver. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. 

 

Installatør med garanti

Hos Blynov & Co A/S betyder vores kunders tryghed og sikkerhed alt. Derfor har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der dækker vores kunder ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi udfører selvfølgelig kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og i den bedste kvalitet, og vi er derfor sikre på, det ikke bliver nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne give vores kunder denne ekstra sikkerhed i vores samarbejde. 

 

Hos Blynov & Co A/S kan vi bl.a. hjælpe med: 

  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Autoriseret elinstallatøropgaver 
  • Energivejledning og energioptimering af dine installationer

 

Vi kan hjælpe både private kunder og erhverv og har kompetencerne til at løse projekter i alle størrelser. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste løsninger og materialer, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker og behov med hensyn til deres nye installationer. 

 

Hovedstadens sikre valg

Befinder du dig i vores lokalområde i Rødovre eller byer som f.eks. Hvidovre, Valby, Husum, Frederiksberg, Kastrup, Taastrup, så kan du få hjælp fra Blynov & Co A/S. Du kan komme i kontakt med os nemt og hurtigt ved at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme