Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS

Hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS har vi siden 2013 hjulpet kunder med udførelsen af deres blikarbejde. Vi er et kompetent team bestående af 20 fagligt stærke blikkenslagere, der alle er nøje udvalgt på baggrund af deres høje kompetenceniveau inden for faget. Vores fagligt stærke medarbejdere er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde hver gang.

 

Hvem er Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS?

Mit navn er Steffen Hvid Petersen, og jeg en manden bag firmaet. Jeg har været i branchen i mere end 40 år, og det har gjort mig til en stærk fagmand, der kan varetage de fleste opgaver inden for feltet. Vi er alle højt kvalificerede til at varetage vores kunders opgaver, og du kan derfor trygt bede os om hjælp, når du skal have løst dit blikarbejde.

 

Med dialog kommer man længst

For at kunne spore os ind på vores kunders specifikke ønsker og behov, er det vigtigt at have en god dialog om projektet. Derfor tager vi indledningsvis en god, faglig samtale med vores kunder, hvor vi kan forventningsafstemme forløbet. Ud fra dine ønsker kan vi rådgive og vejlede om hvilke muligheder der er og vi giver også gerne vores bud på en løsning, hvis du skulle være interesseret i det. Vi vil under hele projektet holde dig opdateret om fremgangen af byggeriet, så vi kan foretage eventuelle justeringer.

 

Hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS kan du få hjælp til:

  • Tagrender og nedløb
  • Tag- og facadebeklædning i bl.a. zink eller kobber
  • Tag- og facadeinddækning udført med naturskifersten eller eternitskifer
  • Kvist-, ovenlys- og skorstensinddækning
  • Reparation og vedligeholdelse, herunder rensning af tagrender

 

Vi tilbyder altid vores løsninger i høj kvalitet, så du er sikker på at få et holdbart resultat.

 

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver?

Går du og overvejer at få et erfarent blikkenslagerteam til at varetage dine opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar på vores adresse i Viby J til at rykke ud, når du har brug for det. Kontakt os i dag og lad os høre mere om dine opgaver.


 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme