facebook tracking pixelBLB Byg T&S ApS er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

BLB Byg T&S ApS

MB Gruppen
Fra drøm til virkelighed

Leder du efter en dedikeret tømrer, der lægger al sin energi og stolthed i hver eneste opgave - så skal du ringe til MB Gruppen.

Mit navn er Morten Brandt, og jeg startede firmaet i 2006, fordi jeg kan lide at have ansvaret for, at vi gør arbejdet lidt bedre end de andre. Jeg elsker at høre kunderne fortælle om deres tanker og drømme - og derefter bruge min håndværksmæssige erfaring til at føre ideerne ud i livet.

MB Gruppen - kort og godt
Jeg har 5 ansatte i firmaet. Vi udfører alt tømrerarbejde og skifter blandt andet 400-500 vinduer om året. Dertil har vi erfaring med:

 • Totalentrepriser på tilbygninger og nybyggeri
 • Ejendomsservice
 • Lægning af fliser
 • Taglægning, tagkviste og tagrender 
 • Garager og carporte
 • Gulvlægning
 • Køkkenmontage
 • Fugeteknikeropgaver 
 • Snedkeropgaver


Fra basen i København løser vi de fleste opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi kører også syd og vest, når opgaverne melder sig dér.

Kunderne kommer igen og igen
Siden firmaets start har jeg ikke mistet en eneste kunde. Jeg tror, det er fordi, jeg bliver ved med at lægge samme fokus i alle opgaver og leverer et stykke bundærligt og godt håndværk hver gang.

Vi kommer til tiden, gør arbejdet lidt bedre - og rydder op efter os. Jeg har fået mails fra kunder, der nærmest var chokerede over, hvor pænt vi havde efterladt deres hjem, siger Morten Brandt.

Kort fortalt: MB Gruppen - den bundærlige vej fra drøm til virkelighed.

Tags

Brian Brandt

CVR: 41092106

Strandvejen 64
4281Gørlev

Etableret i 2019
5 ansatte

Del BLB Byg T&S ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

15

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Brian Brandt, BLB Byg T&S ApS

Del BLB Byg T&S ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
BLB Byg T&S ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Case

Terrasse udført i Vallensbæk Strand

Se hele case

Håndværker

BLB Byg T&S ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.7 ....

Kommentarer og anbefalinger
af BLB Byg T&S ApS

19 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate,'MMMM YYYY').lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra BLB Byg T&S ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate,'MMMM YYYY').lang("da").format('MMMM YYYY')}

BLB Byg T&S ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.7

Baseret på 19 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

95 %

Overholder budgettet

94 %

Ryder godt op efter sig

95 %

Overholder aftaler

94 %

Er god til at lytte til kunden

99 %

Vil du anbefale os

95 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
BLB Byg T&S ApS MB GruppenFra drøm til virkelighedLeder du efter en dedikeret tømrer, der lægger al sin energi og stolthed i hver eneste opgave - så skal du ringe til MB Gruppen.Mit navn er Morten Brandt, og jeg startede firmaet i 2006, fordi jeg kan lide at have ansvaret for, at vi gør arbejdet lidt bedre end de andre. Jeg elsker at høre kunderne fortælle om deres tanker og drømme - og derefter bruge min håndværksmæssige erfaring til at føre ideerne ud i livet. MB Gruppen - kort og godtJeg har 5 ansatte i firmaet. Vi udfører alt tømrerarbejde og skifter blandt andet 400-500 vinduer om året. Dertil har vi erfaring med:Totalentrepriser på tilbygninger og nybyggeri Ejendomsservice Lægning af fliserTaglægning, tagkviste og tagrender Garager og carporteGulvlægningKøkkenmontageFugeteknikeropgaver SnedkeropgaverFra basen i København løser vi de fleste opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi kører også syd og vest, når opgaverne melder sig dér.Kunderne kommer igen og igenSiden firmaets start har jeg ikke mistet en eneste kunde. Jeg tror, det er fordi, jeg bliver ved med at lægge samme fokus i alle opgaver og leverer et stykke bundærligt og godt håndværk hver gang.Vi kommer til tiden, gør arbejdet lidt bedre - og rydder op efter os. Jeg har fået mails fra kunder, der nærmest var chokerede over, hvor pænt vi havde efterladt deres hjem, siger Morten Brandt.Kort fortalt: MB Gruppen - den bundærlige vej fra drøm til virkelighed. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 94 % af tiden Brian Brandt Brian Brandt 2019-1-1 5 41092106 41092106 40258786https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/16883-190215/-783390/-13844325/BEST_CROP/3000/2000/72/4-o.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 19
Vi har i løbet af efteråret 2019 of foråret 2020 været igennem en større renovation af vores hus, hvor vi b.la. har fået skiftet vinduer, facadedøre og etableret helt ny skydedør og vinduer i eksisterende facade. I samme ombæring har vi fået lavet gulve i stue, køkken og gang, samt lagt nyt trægulv. Desuden har BLB Byg også hjulpet med at opsætte vores nye køkken, da vi har været super tilfredse med det udførte arbejde. I gennem hele forløbet, fra tilbudsafgivelse, til planlægning og udførelse af arbejdet har der været en rigtig god dialog med Brian, der løbende har holdt os orienteret om fremdrift, og også hvis der har været behov for at ændre eller justere noget. Det har altid været en proaktiv dialog, hvor vi altid har fået gode forslag til løsninger. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, der altid er blevet udført i henhold til pris og plan. Faktisk skulle vi kun have lavet vinduerne da vi startede, men da vi var så tilfredse med det udførte arbejde, endte vi med at få BLB Byg til at lave de resterende opgaver også. Vi kan på denne baggrund varmt anbefale BLB Byg, der har leveret rigtige gode løsninger til en god pris med høj kvalitet. da February 2020
5
1 5
BLB Byg kan bestemt anbefales. Arbejdet blev udført kompetent, hurtigt og uden afbrydelser, selvom vejret ikke var det bedste. Vi var også imponerede over den daglige og afsluttende oprydning. Grethe og Henrik Støtt Tjørnehøj 5 2840 Holte Tlf. 25453858 da February 2020
5
1 5
Vi kan varmt anbefale BLB Byg. Vi gav dem en hasteopgave med at få sat en væg op i vores stue for at etablere et nyt værelse. BLB Byg var meget imødekommende og udførte opgaven perfekt og inden for den korte tidsfrist vi havde givet dem. Kommunikationen var altid meget venlig og vi følte at vi altid var orienterede om hvordan opgaven skred frem. Vi ville ikke tøve med at bruge dem igen. da January 2020
4.9
1 5
Vores gamle carport var klar til udskiftning, og vi fik sammen aftalt et nyt design på carporten. Selvom vi havde nogle usædvanelige ønsker så blev alt løst med et smil og vi har fået en dejlig carport i super god kvalitet. da September 2019
5
1 5
MB Gruppen har stået for "hovedentreprisen" i forbindelse med udvidelse af mit badeværelse m.v. 1 m2 i min andelsbolig. Gulv skåret op meget fint og nøjsomt. Ny stålramme. Dobbelt vådrumsgibs. De rydder rigtig pænt op efter sig og overholder aftaler og budget... da February 2019
5
1 5
Vi har været utrolig glade for MB Gruppen. De har stort set renoveret vores 3. etagers rækkehus indvendigt - ny udnyttelse af 2. sal/loft - med isolering, gips vægge, nyt gulv. Ny trappe mellem 1. og 2. sal. Nye gulve på 1. sal og meget mere. De har været hos os on/of i ca. 6 måneder. Der bliver altid ryddet op og fejejet, så det er en fornøjelse at komme hjem. Håndværksmæssigt har arbejdet en høj kvalitet. Herfra de bedste anbefalinger. da February 2019
4.9
1 5
Vi fik taget parketgulv op, og fik lagt fint nyt laminat. Det var hurtigt og effektivt, og med super lækker finish og tanke på detaljer da February 2019
5
1 5
Jeg fik udskiftet min hoveddør til en sikkerhedsdør. MB gruppen udførte et yderst tilfredsstillende arbejde. Den medbragte dørliste var lidt før bred, så den blev ikke sat i samme dag. Men blot 2 dage efter blev den sat på som lovet, og virkelig flot håndarbejde. Kan absolut anbefale MB Gruppen. da December 2018
5
1 5
Jeg fik MB gruppen til at skifte mine vinduer og hoveddør. Jeg fik god rådgivning mht valg af materialer. Resultatet blev perfekt, og arbejdet blev udført til aftalt tid. Prisen er tilmed ok. Topkarakterer herfra. da September 2018
5
1 5
Det lykkedes mig ikke at få håndværker.dk til at formidle mine opgaver til et tømrerfirma, så jeg måtte google en. Og det blev MBBYG. Det ironiske er så, at jeg nu anmelder dette firma på håndværker.dk. Men det gør jeg gerne for Mortens skyld. Jeg har det seneste år fået lavet fem opgaver gennem hans firma, heriblandt nye vinduer, brandsikring og tagreparation. Udførelse i top. Pris OK på tilbud. Påbegyndt til tiden. Færdig næsten til tiden. Flinke medarbejdere, der er til at tale med. Rydder pænt op efter sig. Jeg håber ikke at få brug for firmaet igen. Men vil ikke tøve med at kontakte Morten igen, hvis jeg får brug for det. da September 2016
5
1 5
Har fået skiftet vinduer i en meget høj første sals lejlighed, det krævede lift. Arbejdet er meget veludført og der var ryddet godt op. Jeg vil også fremoder bruge MB Byg og Renovering. da May 2016
5
1 5
Jeg har fået bygget en ny terrasse af hårdtræ og et nyt cykelskur af trykimprægneret træ. Begge dele er meget flot udført. Jeg kan kun give Morten og hans medarbejder Brian min største anbefaling for et meget smukt og professionelt stykke arbejde. Samtidig er alle tidsplaner overholdt. Begge dele er udført helt efter mine egne ønsker, og der var ryddet flot op efter arbejdet. da October 2015
5
1 5
MB-byg hjælp os med at gøre huset salgsklar da vi skulle sælge, bl.a fliser til terrassen. Fantastisk service og kvalitetsarbejde! da October 2015
5
1 5
Fik lagt vores træterasse om, da den efter mange år var gået til..samt lavet ny havelåge. Alt blev præcis som det skulle. da July 2015
4
1 5
Jeg kan ikke anbefale virksomheden. Der blev givet godt til ud. da den endelige regning kom, skulle der betales næsten det dobbelte af hvad tilbuddet lød på.Jeg kan ikke anbefale firmaet. da April 2015
1
1 5
Vi var ret imponeret af Morten og hans håndværkere. De er meget omhyggelige og dygtige til deres arbejde. De bruger altid gode solide materialer til deres arbejde så kvaliteten er altid i top. Den største ros skal måske gå til at de altid kommer som aftalt. De kommer altid til tiden og ringer ikke og aflyser eller flytter arbejdet hvis det først er aftalt. Vi anbefaler altid Morten Brandt til vores venner og bekendte hvis de spørger. da May 2014
5
1 5
Jeg fik lavet et helt nyt køkken af MB Byg og renovering og det er jeg blevet så glad for. Morten var rigtig god til at forstå mine idéer og lave køkkenet udfra dem. Jeg syntes det var et rigtig svært projekt, men det er lykkedes så godt. Jeg kan klart anbefale Morten og hans firma. da May 2014
5
1 5
Rigtig godt tilfreds, Morten er meget professionel i sit arbejde. Der er altid positiv stemning og de er flinke og rare. Jeg har brugt MB Byg og renovering mange gange og kan helt sikkert anbefale firmaet. da May 2014
5
1 5
Det er forløbet tilfredsstillende med Morten Brandt og hans håndværkere. Vi fik lavet et raftehegn og det er blevet flot. Der var nogle problemer undervejs da vi alligevel ikke kunne bruge hullerne fra det gamle hegn, men det blev hurtigt løst da Mb Byg fik en gravemaskine ud. De blev hurtigt færdigt efterfølgende og der var ikke noget i forløbet jeg kan klage over. da March 2014
5
1 5
Strandvejen 64 4281 Denmark