BL Malerservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


BL Malerservice

Hos BL Malerservice påtager vi os store og små maleropgaver for både private kunder og erhverv. Vi er et veletableret firma fra 2010, men med os i bagagen har vi mere end 15 års erfaring. Det gør os til et klogt og sikkert valg, når du skal vælge samarbejdspartner til udførelsen af dine projekter.

 

Kundernes tilfredshed er det vigtigste

Når du beder BL Malerservice om at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af professionelle fagmænd, der alle er ansat på baggrund af deres høje kompetenceniveau. Vi værdsætter vores kunder og arbejder hver dag hårdt på at indfri de ønsker og behov, de måtte have. For at komme frem til det ønskede resultat er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i den pågældende opgave og i vores kunders krav, da vi på den måde bedst kan rådgive om, hvordan vi bedst når målet.  

Hos BL Malerservice kan du få hjælp til varetagelsen af:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Indendørs malerarbejde
  • Udendørs malerarbejde
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

Uanset hvilken opgave du søger løst, så udfører vi vores arbejde grundigt og omhyggeligt. Vi sætter en stor ære i, at vores kunder er 100% tilfredse, og afslutter derfor ikke en opgave, før du som kunde siger, at du er tilfreds. På den måde er vi sikre på, vi altid har glade og tilfredse kunder, og du er sikker på at modtage det resultat, du ønskede.

 

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på din maleropgaver?

Hvis du søger en dygtig maler til udførelsen af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar på vores firmaadresse i Skærbæk, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Bredebro, Tønder, Aabenraa og Esbjerg. Vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud på deres opgaver, så du kan komme i gang med udførelsen af dit projekt.

 

Kom nemt og hurtigt i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar herpå.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme