Bk-Byg Tømrer- Og Snedkerforretning ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bk-Byg Tømrer- Og Snedkerforretning ApS

- Kvalitet som er pengene værd

 

Hos BK-Byg Tømrer- og Snedkerforretning I/S hjælper vi vores kunder med alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Selvom vores firma er forholdsvis nystartet, har vi et langt og tæt samarbejde og venskab bag os, som går helt tilbage til børnehaven. Vi kender derfor hinanden rigtig godt, hvilket er en af vores store styrker, når vi sammen skal løse vores kunders opgaver til perfektion.

 

Vi er specialister i at lægge tag med tegl, skifer, bølgeeternit m.m. Vi laver også kviste og sætter tagrender op samtidig, hvis det er det du ønsker.

 

Derudover tilbyder vi vores kunder:

 

  • Montering af køkkener, trapper, døre og vinduer
  • Isolering
  • Lydisolering
  • Hovedentrepriser
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Facaderenovering

 

Det vigtigste for os er kvaliteten af vores arbejde. Vi forhaster os ikke og laver ikke halve løsninger, som ikke holder i længden. Vi vil ikke lave noget, vi ikke selv ville bo med - så det skal vores kunder selvfølgelig heller ikke. Vi leverer kvalitetsarbejde til en fair pris og garanterer, at vores arbejde altid er i orden.

 

Kontakt BK-Byg Tømrer- og Snedkerforretning I/S

Hvis det lyder som firmaet for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver alle vores kunder et uforpligtende tilbud på deres byggeprojekter. Vores firma er placeret i Hobro tæt på både Aalborg, Viborg og Randers - men kører til kunder i hele landet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme