BJ-Entrepriser

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


BJ-Entrepriser

Hos BJ-Entrepriser i Slagelse har vi mere end 25 års erfaring med alle former for tømreropgaver, som vi udfører for kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Ringsted og Korsør. Vores lange erfaring har givet os rutine, og vi arbejder derfor ud fra en løsningsorienteret tilgang, hvor vi finder en løsning på de opgaver, vores kunder stiller os over for.

 

Vi leverer den hjælp, du behøver

Hos BJ-Entrepriser leverer vi uanset størrelsen på din opgave altid den bedste service og kvalitet. Du er derfor altid sikret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi går ind for at have et godt og tæt samarbejde med vores kunder, og det starter allerede i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi er gode til at lytte til de krav, vores kunder har, og supplerer gerne med vores mange kompetencer, så vi sammen kan nå frem til den løsning, der vil glæde og gavne allermest.

 

Hos BJ-Entrepriser kan du få hjælp, til udførelsen af:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Taglægning
  • Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener
  • Gulvlægning
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte

 

Vi tilbyder alle vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og vi afslutter derfor aldrig en opgave, før vi selv og vores kunder er tilfredse med resultatet. På den måde er vores kunder altid garanteret et godt resultat, og vi er sikre på at stå tilbage med glade og tilfredse kunder. Er du interesseret i et gratis og helt uforpligtende tilbud på dine projekter, udarbejder vi også gerne et til dig, så du kan komme godt i gang.

 

Har du lyst til at samarbejde med professionelle tømrere?

Ønsker du hjælp til dine byggeprojekter, så tøv ikke med at kontakte BJ-Entrepriser allerede i dag, og lad os høre om, hvad du søger vores hjælp til. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

 

Vi hos BJ-Entrepriser glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme