BJ Brolægning Roskilde ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

BJ Brolægning Roskilde ApS

Drømmer du om en ny indkørsel eller måske en ny terrasse, hvor du kan sidde og nyde en god kop kaffe, så kontakt BJ Brolægning Roskilde ApS og lad os hjælpe dig frem til et godt resultat. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne firma, når de skal have lavet holdbare løsninger til gode priser.

 

Hvem er BJ Brolægning Roskilde ApS?

Mit navn er Bjørn Josephsen, og jeg er manden bag BJ Brolægning Roskilde ApS. Jeg etablerede firmaet i 2018 efter mange års interesse for at blive selvstændig. Med mig har jeg mere end 12 års erfaring inden for brolægningsfaget, hvilket har givet mig rutine og mange kompetencer, så jeg kan tilbyde mine kunder kvalitetsløsninger ud fra en kreativ og detaljeorienteret tilgang. Min og mit firmas tilgang til arbejdet er, at vi ikke udfører noget, vi ikke kan stå inde for professionelt. Derfor vil du altid modtage et godt resultat i den bedste kvalitet, når du vælger at samarbejde med os.  

 

Hos BJ Brolægning Roskilde ApS kan du få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Opbygning af støttemure
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Specialist i fliser og granit

 

Uanset hvilken opgave du behøver vores hjælp til at udføre, er det helt afgørende, at du føler, du indgår et i trygt og seriøst samarbejde. Vores dygtige fagmænd besidder alle en stor viden og kan derfor hjælpe og rådgive dig om alt inden for udførelsesteknikker, valg af materialer og vedligholdelse. Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på dine opgaver, tilbyder vi også at udarbejdet dette til dig helt gratis.

 

Vil du være den næste tilfredse kunde?

Ønsker du at nå frem til et godt resultat på dine udendørsprojekter, og befinder du dig i vores lokalområde i Roskilde, eller i byer som f.eks. Holbæk, København eller Ringsted, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme