Kunde billede

Brian Albertsen

Juli 2019

Nyt tag - super service
Vi fik lavet nyt eternittag, nyt undertag, nye gavle, nye vindskeder, nye Sternbrædder samt nye tagrender. Fra start var Bisgaard professionel og lydhør over for vores ønsker. Han kom selv me
Læs mere  

Bisgaard Tømrer og Snedker

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Brian Albertsen

Juli 2019

5,0/5
Nyt tag - super service
Vi fik lavet nyt eternittag, nyt undertag, nye gavle, nye vindskeder, Læs mere  

Bisgaard Tømrer og Snedker

Med mere end 10 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget er vi hos Bisgaard Tømrer og Snedker et godt bud på en kompetent samarbejdspartner til løsningen af dine opgaver. Vi besidder alle mange faglige kompetencer, der tilsammen gør os til det bedste team. Søger du at få løst dine opgaver i den bedste kvalitet og samtidig til en god pris, så er det Bisgaard Tømrer og Snedker, du skal kontakte.

 

Tilfredse kunder er det vi stræber efter

Når vi hos Bisgaard Tømrer og Snedker indgår et samarbejde med en kunde, er det vigtigt for os vide, hvilke præcise ønsker og behov der er for det kommende resultat. Vi starter derfor altid med at tage en god dialog med vores kunder, hvor vi taler om de overvejelser og tanker, de har haft i forbindelse med projektet. Når vi kender vores kunders ønsker, er det nemmere at finde den løsning, der vil gavne allermest. Den indledende samtale skaber efter vores mening det bedste samarbejde og sparer i sidste ende vores kunder for både tid og penge.   

 

Hos Bisgaard Tømrer og Snedker kan vi bl.a. varetage:

  • Gulvlægning
  • Reparation af trægulve
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Fliser og klinker
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Garager og carporte

 

Hvad enten du søger hjælp til et mindre eller større projekt, så tilbyder vi hos Bisgaard Tømrer og Snedker gode og konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og derfor er du altid garanteret et holdbart resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.

 

Vil du have besøg af Bisgaard Tømrer og Snedker?

Du finder Bisgaard Tømrer og Snedker i Frøstrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Thy, Thisted, Aalborg og Hjørring. Vi står altid klar til at have en faglig dialog med vores kunder, så hvis du ønsker at komme i gang med dit boligprojekt, så kontakt os allerede i dag. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din forespørgsel.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme