Kunde billede

Henrik Sørensen

Oktober 2016

Ny radiator
Har fået skiftet en radiator på badeværelset og må sige arbejdet er udført perfekt:-)Det er udført præcist,hurtigt og ganske efter aftale prismæssigt osv- selv oprydning og rengø0efter udført arbejde
Læs mere  

Billes Varmeservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Henrik Sørensen

Oktober 2016

5,0/5
Ny radiator
Har fået skiftet en radiator på badeværelset og må sige arbejdet er ud Læs mere  

Billes Varmeservice

Billes Varmeservice

- har du problemer med varme eller sanitet, finder vi ud af hvad der er sket

 

Målsætningen hos Billes Varmeservice er at yde fuld kundetilfredshed med høj effektivitet i arbejdet. Vi udfører serviceeftersyn på alle Vvs-installationer, og vi gør det, når det passer dig. Vi er hurtige til at rykke ud, og vi klarer opgaverne i en ruf, så du kan komme videre i programmet.

 

Lidt om mig

Kasper Bille er navnet, og som du måske kan gætte, er det mig, der har lagt navn til firmaet. Vi kører på hele Midtsjælland f.eks. i Ølstykke, Frederikssund og Roskilde og opefter, men hvis du har en spændende opgave, kan vi også godt lokkes længere væk.

 

Vores sortiment af ydelser inkluderer installation og service af:

  • Centralvarmeanlæg
  • Radiatorer
  • Ventilationsanlæg
  • Varmepumper


 

Derudover klarer vi også:

  • Udskiftning af armaturer og toiletter
  • Rørisolering
  • Opsætning af tagrender
  • Sanitære installationer

 

Kundetilpassede løsninger

Service og kommunikation kerneværdier for firmaet. Lige meget hvad opgaven lyder på, starter vi altid med at få en kort snak med dig. Det er vigtigt for os at vide, hvad du forventer, så vi kan sammensætte et tilbud, der indfrier dine forventninger, og som ligger i et prisleje, der stemmer overens med dit budget.

 

Kort sagt er vi et fleksibelt og tilpasningsdygtigt firma, der har løsninger til alles behov. Du kan altid og ringe og få en snak, hvis du vil vide mere.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme