Bien Entreprise ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bien Entreprise ApS

Leder du efter en dygtig, kompetent og præcis maler i København, så har du fundet din samarbejdspartner. Hos Bien Entreprise ApS går jeg, Adrian Bien, op i at levere kvalitetsarbejde hver eneste gang. Det er med til at sikre, at mine kunder får holdbare og visuelt flotte resultater, der skaber glæde.

 

Vi lytter til dine behov

Hos Bien Entreprise er vi 4 fagligt dygtige medarbejdere, der hver dag gør vores ypperste for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det gør vi gennem hårdt arbejde, kreative løsninger og gennem god rådgivning, der får vores kunder til at træffe de helt rigtige valg. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, giver vi gerne vores bud på, hvordan opgaven kan løses. Vi er ikke i tvivl om, at vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dig.

 

Jeg tilbyder at udføre:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde inde
  • Malerarbejde ude
  • Sprøjtelakering

 

Uanset hvilken størrelse opgave du har brug for at få udført, så er vi firmaet, der kan klare det. Vores mange års erfaring i branchen har gjort os rutineret i mange typer af opgaver, og vi er sikre på vi også kan hjælpe dig.

 

Ønsker du kvalitet og tryghed

Hvis du ønsker kvalitet og tryghed, når du skal have din maler på besøg, så kontakt Bien Entreprise ApS. Vi står klar i Valby til at rykke ud, når du har brug for det. Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud eller en faglig snak om din opgave, så udfyld kontaktformularen her på siden med det samme, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme