Betina Vicki Molin

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Betina Vicki Molin

Det kan være svært at få et flot resultat på dine malerprojekter, hvis man ikke er professionel maler. Hos maler Betina Vicki Molin har vi mange års erfaring og kan derfor tilbyde løsninger i høj kvalitet, som vi garanterer, du vil blive glad for. Hvis du søger en dygtig maler med de rigtige kompetencer, så kontakt Betina Vicki Molin og lad os hjælpe dig med udførelsen af opgaven.

 

Medlem af Danske Malermestre

Betina Vicki Molin er medlem af En rigtig maler, der garanterer kunderne faglært og kvalificeret arbejdskraft og et godt resultat. Vi kan tilbyde vores kunder god rådgivning og vejledning omkring udførelsen af deres projekt, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte os som din samarbejdspartner. Vi står altid til rådighed for en god faglig dialog, så har du spørgsmål eller brug for hjælp til farvevalg, materialer, teknikker eller kvalitet, så er vi klar med svar herpå.

 

Betina Vicki Molin kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Renovering af døre og vinduer

 

Hos Betina Vicki Molin kan vi hjælpe med udførelsen af både større og mindre projekter, og vi har altid dine ønsker for øje. Vi ønsker, at vores kunder skal have netop det resultat, de vil blive gladest for, og derfor starter vi altid til at lytte til de tanker og overvejelser, de har haft i forbindelse med deres projekt. Efterfølgende finder vi i fællesskab den løsning der vil leve bedst op til dine ønsker og krav. 

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du også ønsker gode resultater i din bolig, så kontakt Betina Vicki Molin og lad os varetage din opgave. Du behøver blot at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Ringsted, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Slagelse og Køge. 

 

Vi glæder os til at høre om de projekter, du søger løst. 

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme