Besser El V/ Nicklas Schmalstieg Besser

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Besser El V/ Nicklas Schmalstieg Besser

Vil du gerne spare på elregningen, og vil du samtidig gerne have en nemmere hverdag, hvor du ikke skal tænke på langsomt internet, og hvor lyset automatisk tænder, når du har brug for det - så er det mig du skal kontakte. Vi er medlem af Tekniq, det sikrer, at du som kunde får udført et stykke kvalitetsarbejde i høj standard.

 

Hvem er Besser El?

Mit navn er Nicklas Schmalstieg Besser, og jeg er elinstallatør og ejer af Besser El. Jeg er rutineret i mange typer af opgaver og tilbyder derfor en række services, der alle er baseret på høj komfort for kunderne i dagligdagen.

 

Jeg tilbyder bl.a. følgende services:

  • Data og TV-installationer
  • Eltjek og eftersyn
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Elrenoveringer
  • Dørtelefonanlæg
  • Belysning

 

Når jeg udfører en opgave, er kunden altid i centrum. Det er dine behov for elinstallationer, der er i fokus. Vi tager indledningsvis en dialog om, hvad du har i tankerne og derfra skræddersyer vi den perfekte løsning. Jeg giver gerne min mening til kende, hvis du har brug for råd eller vejledning til den mest optimale løsning, men i sidste ende er det ene og alene din beslutning og dine behov, vi skal have dækket.

 

Besser El har adresse i København S, og vi dækker hele hovedstadsområdet. Har du lyst til at høre mere om vores løsninger for at gøre din hverdag nemmere, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver alle kunder et uforpligtende tilbud på deres elopgaver.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme