Belægning - Kloak - Havearbejde/ V Kloakmester Tejs Olsen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Belægning - Kloak - Havearbejde/ V Kloakmester Tejs Olsen

Belægning - Kloak - Havearbejde/ V Kloakmester Tejs Olsen

- din altmuligmand til have og brolægning


Drømmer du om en ny terrasse, trænger din have til at blive ordnet, eller skal du have malet vinduer? Så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg laver nærmest alt inden for havearbejde, belægning, malerarbejde og murerarbejde. Ja, faktisk er jeg lidt af en handyman, som klarer mange forskellige slags opgaver. Jeg udfører projekter på Fyn, Sjælland og i Hovedstadsområdet. Derudover tilbyder jeg et gratis 1 års eftersyn, hvor jeg kommer ud og tjekker opgaven op til 1 år efter den er udført, på kundens foranledning. Al arbejde udføres efter gældende byggenormer.


Jeg kan blandt andet hjælpe dig med:


  •  Alt inden for havearbejde
  •  Alt inden for brolægning
  •  Maleropgaver ude og inde
  •  Mureropgaver
  •  Andre former for handymanopgaver


Passion for arbejdet

Jeg hedder Tejs Olsen, og jeg er ejer af virksomheden. Jeg elsker at gå udenfor og arbejde i den friske luft. Jeg holder af alle de forskellige småopgaver, og det er her min passion stammer fra. Jeg er uddannet kloakmester, men med tiden fik jeg blod på tanden for også at udføre opgaver inden for havearbejde og belægning, og derfor har jeg nu mit eget firma.


God service til en god pris

Jeg prioriterer god service og konkurrencedygtige priser højt, og derfor udfører jeg også opgaverne ud fra de gældende byggenormer. Har du en opgave til mig? Så skal du endelig ringe, så vi sammen kan få en snak om, hvordan vi løser det bedst.Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme