Bech El-Teknik IVS, i samarbejde med Valmi Group

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


Bech El-Teknik IVS, i samarbejde med Valmi Group

Har du brug for en elektriker til udførelsen af dine elopgaver, så står vi hos Bech El-Teknik, i samarbejde med Valmi Group, klar til at hjælpe dig med varetage opgaven. Vi har været i branchen i en god håndfuld år nu, og kan derfor hjælpe ved både større og mindre projektudførelser. Har du lyst til at få en god dialog med en elinstallatør omkring dine installationer, så kontakt Bech El-Teknik.

Vi kan hjælpe de fleste

Bech El-Teknik hjælper, i samarbejde med Valmi Group, private kunder med at løse deres eludfordringer, men ringer du som en mindre virksomhed, kan vi selvfølgelig også stå til rådighed her. Vi påtager os kun arbejde, hvor vi kan stå inde for resultaterne, og er altid ærlige i forhold til den løsning, der skal foretages. Du kan derfor forvente at samarbejde med seriøse og dygtige fagfolk, når du vælger Bech El-Teknik til at varetage dine opgaver.

 

Hos Bech El-Teknik kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Eltjek og eftersyn
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg
  • Udskiftning af eltavler
  • Renovering og nye installationer
  • Tilbygninger og nybyg
  • Intelligent bygningsstyring
  • Energioptimering
  • Ophæng af lamper

 

Uanset hvilken opgave du søger vores hjælp til udførelsen af, så tilbyder vi Bech El-Teknik, i samarbejde med Valmi Group, en god service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. For at sikre vores kunder bedst muligt, og for at vise vores kunder, at vi er seriøse omkring vores arbejde, har vi valgt at melde os ind i Tekniq. Tekniq dækker gennem deres garantiordning ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi udfører selvfølgelig vores arbejde korrekt, så det ikke bliver aktuelt at skulle bruge garantien, men vi er glade for at kunne stille denne sikkerhed for vores kunder.

 

Bech El-Teknik - Din elektriker i hele midtjylland

Har du lyst til at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar herpå.

Alt autoriseret arbejde som Bech El-Teknik udfører gennemføres i samarbejde med Valmi Group.

Fra vores base i Tjele kører vi til kunder i Viborg, Hobro og Aalborg og kører også gerne ud til dig og tager et kig på dine installationer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme