BD MALER ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

BD MALER ApS

BD Maler ApS er dit lokale malerfirma i Glostrup, og vi beskæftiger os med alle typer af opgaver inden for malerbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med os, hvilket sætter os i stand til at imødekomme de opgaver, vores kunder måtte søge hjælp til udførelsen af. Står du med en maleropgave, vores dygtige malere skal hjælpe dig med, så kontakt BD Maler ApS allerede i dag, og lad os høre mere om, hvilke resultater du søger at få frem.

 

Vores kunders tilfredshed er i fokus

Når du samarbejder med BD Maler ApS, er du som kunde i trygge hænder. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du har en pålidelig samarbejdspartner til udførelsen af dine malerprojekter, så du kan få et godt resultat i dit hjem. Derfor er du som kunde altid i fokus, og det er dine ønsker og behov, vi arbejder på at udføre. Vi lytter derfor altid til de tanker og overvejelser, du har i forbindelse med dit projekt, så vi i fællesskab kan finde den løsning, du vil blive mest tilfreds med. Vi afslutter aldrig et projekt, før du siger, du er glad og tilfreds - og du er derfor altid garanteret et flot resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.

 

Hos BD Maler ApS kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Opsætning af filt og glasvæv
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af facader
  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af træværk
  • Maling af træhuse
  • Facaderenovering
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

Uanset størrelsen på din maleropgave så kan vi hos BD Maler ApS hjælpe dig frem til et godt resultat. Vi har stor erfaring med fraflytningsprojekter af bl.a. lejligheder, hvor det er vigtigt, at den nye lejer kommer hurtigt ind. Vores løsninger bliver altid udført i den bedste kvalitet og tilbydes samtidig til gode og konkurrencedygtige priser. Det mener vi nemlig, at vores kunder fortjener!

 

Har du lyst til at få besøg af en professionel maler?

Trænger din boligs overflader også til en kærlig hånd, så kontakt BD Maler ApS og lad os hjælpe dig med at gøre dem flotte igen. Indtast blot få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

BD Maler ApS har base i Glostrup, og herfra dækker vi bl.a. hele København, Roskilde og Køge.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme