Kunde billede

Sanne Dinesen

September 2019

Havearbejde
BC Haveservice har fældet og beskåret træer samt klippet hæk for os, og resultatet blev helt tilfredsstillende. Benjamin og hans folk kom til aftalt tid og ryddede flot op efter endt arbejde, og de gj
Læs mere  

Kunde billede

Dusanka Zaric

September 2019

Hækklipning
Jeg fik klippet hækken hurtigt og effektivt.
Læs mere  

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Sanne Dinesen

September 2019

4,8/5
Havearbejde
BC Haveservice har fældet og beskåret træer samt klippet hæk for os, o Læs mere  
Kunde billede

Dusanka Zaric

September 2019

4,6/5
Hækklipning
Jeg fik klippet hækken hurtigt og effektivt. Læs mere  

BC Haveservice V/ Benjamin Christiansen

Bc Haveservice
- haveservice du kan regne med
Haver er til for at blive nydt, men alt for ofte ender projektet bogstavelig talt med at vokse folk over hovedet. Men har du ikke selv tiden, energien eller ressourcerne til at passe dit grønne areal, er hjælpen nær. Jeg er uddannet gartner, og hvad enten du blot skal have græsplænen slået og hækken klippet, eller det drejer sig om mere omfattende opgaver med træfældning, kroneklipning og beplantning, så kan jeg klare opgaven.

Til din tjeneste - på det meste af Sjælland
Mit navn er Benjamin, og det er mig, der står bag Bc Haveservice. Jeg er ikke kræsen med kunderne og kører lige så gerne ud til Hr. Og Fru Jensen, som til boligforeningen, der har behov for ejendomsservice, erhvervsvirksomheder samt offentlige instanser. Jeg holder til i Korsør og dækker i udgangspunktet hele Midtsjælland og Storkøbenhavn.

Vi tilbyder:

  • Træfældning
  • Græsslåning
  • Kroneklipning
  • Beskæring
  • Beplantning
  • Ejendomsservice 

Loyal, og til at stole på
Og har du først taget kontakt til mig, kan du også trygt stole på, at opgaven bliver løst. Vi gør et stort nummer ud af at gøre som lovet, rettidigt fremmøde og at sørge for at få løst opgaven hver gang. Og står vi over for et større og mere krævende projekt, har vi nogle dygtige samarbejdspartnere, vi kan tage fat på.

Du kan være ganske tryg
Jeg ved, hvad det er, jeg laver, og jeg har således både motorsavscertifickat, sprøjtecertifikat, og så er jeg desuden forsikret, så du er godt dækket ind på alle måder.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme