Balux

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Balux

Har du brug for assistance til dit murerarbejde i Brønshøj eller omegn - så kan Balux hjælpe. Siden 2017 har vores tre fagmænd hjulpet kunder med deres mureropgaver, og der er ikke en opgave, vi ikke kan klare. Vi går aldrig på kompromis med det arbejde, vi udfører for vores kunder, vi kræser for hver en detalje, så vi altid har glade og tilfredse kunder, når vi forlader en opgave.

 

Hos Balux kan vi bl.a. varetage:

 

  • Facaderenovering
  • Renovering af døre og vinduer
  • Lydisolering
  • Isolering med batts
  • Malerarbejde udendørs
  • Sprøjtelakering
  • Flise- og klinkearbejde


 

Hos Balux overholder vi altid de aftaler, vi indgår med vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er at overholde deadlines, budget og de krav du stiller til os. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at vores kunder skal føle sig trygge, og derfor går vi naturligvis ekstra langt for at gøre dig glad.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov

Har du lyst til at få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, så lad os starte med at tage en god dialog om, hvad du kunne tænke dig, vi skal udføre. Det er vigtigt for mig, at vi forventningsafstemmer i forhold til pris, tidsramme og selvfølgelig det endelige resultat. Når vi allerede i opstartsperioden er grundige, undgår vi, at der senere hen skulle opstå misforståelser. Hvis der undervejs skulle opstå uforudsete opgaver, kontakter vi dig selvfølgelig som det første, så vi sammen kan finde en løsning, der gør alle parter tilfredse.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme