Balle malerservice IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Balle malerservice IVS

Balle malerservice IVS
- solid ballast

Det med tilfredse kunder er ikke noget, der kommer af sig selv. Det kræver en indsats, og at man sætter sig ind i situationen hos den pågældende kunde. Der er forskel på børnefamilien og på seniorparrets behov, og så er der også en verden til forskel, om det drejer sig om et køkken, en stue eller et børneværelse, i forhold til hvilke produkter, der skal anvendes.

Sætter skik på dit hjem
Mit navn er Heinrich og igennem mine 22 år som maler, har jeg prøvet lidt af hvert. Det jeg holder mest af er dog at komme på besøg hos private kunder, få en lille sludder og så ellers gøre, hvad jeg kan for at sætte skik på folks hjem. Og har du nogen særlige behov eller ønsker i forhold til valg af farver eller farvesammensætning, er jeg også altid klar med et godt råd.

Med mig bag dit malerprojekt får du:

• En dygtig maler, der klarer alle former for malerarbejde
• Et resultat i topklasse
• Seriøs og professionel rådgivning
• En glad og imødekommende håndværker

Vi tjekker resultatet sammen
Hos mig bliver der ikke skrevet nogen fakturaer, før jeg ved, at kunden er helt tilfreds. Derfor kigger jeg altid lige resultatet igennem sammen med kunden, inden jeg kører igen.

Ring, hvis der er noget
Og skulle du, mod forventning, støder på noget efter et par dage, der ikke er helt som du håbede, er det bare om at give mig et kald. Som kommer jeg forbi i en ruf og ordner det – uden vrøvl eller indsigelser.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme