B. S. Murer med speciale i flise arbejde

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

B. S. Murer med speciale i flise arbejde

Går du med tanker om et nyt badeværelse, eller trænger facaden på din bolig til at blive frisket op, så kontakt B.S. Murer og lad os høre mere om de ønsker og behov, du har. Når du samarbejder med os, vil er du garanteret dygtige fagmænd, der står til rådighed for dig gennem hele forløbet. Vi afslutter aldrig en opgave, før du og vi selv er tilfredse - det mener vi giver de mest tilfredse kunder. Kontakt B.S. Murer - Vi er din garanti for veludført arbejde!

 

Det står vi for!

Hos B.S. Murer går vi op i at levere de bedste løsninger til en god pris ud fra vores kunders ønsker. Vores kunders tilfredshed med vores arbejde går vi højt op i, og vi bestræber os altid på at have 100% tilfredse kunder. Vi overholder derfor de aftaler, vi indgår i fællesskab, både med hensyn til budget, mødetider og datoen for, hvornår projektet skal være afsluttet. Vi kender betydningen for tillid mellem kunde og fagmand, og derfor kan du være sikker på, vi overholder vores del af aftalen!

 

Hos B.S. Murer kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Facaderenovering
  • Støbning af isokern
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Fliser og klinker
  • Bad og toilet
  • Nedrivning

 

Mange års erfaring i branchen har gjort os i stand til at løse mange typer af opgaver i alle størrelsesordener. Vi har været med til at løse mange forskellige projekter og kan derfor tilbyde dig en god og kyndig vejledning inden for løsningsmuligheder og valg af materialer. Vi står altid klar til at have en god dialog med vores kunder, så de kan få de bedst mulige resultater frem i deres bolig.

 

Lyder B.S. Murer som din samarbejdspartner?

Har du lyst til at vide mere om, hvad B.S. Murer kan tilbyde dig, har du spørgsmål, eller ønsker du, at vi skal udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar.

 

Du finder B.S. Murer i Nordborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Sønderborg, Aabenraa og Padborg.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme