B. P. Entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

B. P. Entreprise

B.P.Entreprise
- seriøs og samvittighedsfuld

Har du en opgave, der kræver udgravning, brolægning, vedligehold af grønne arealer eller nedrivning? Så kan du med ro i sindet give mig et kald. Jeg har god, praktisk erfaring inden for netop disse områder og har arbejdet med dem igennem en årrække.

Ekspert i løbende vedligehold af grønne arealer
En af de opgaver, jeg har bedst erfaring med, er løbende vedligehold af større grønne områder - for eksempel for boligforeninger eller offentlige instanser. Jeg er generelt fiks på fingrene og er endvidere god til at løse andre småopgaver og problemer, der opstår løbende.

Jeg har blandt andet erfaring med følgende:
• Udgravningsopgaver
• Brolægning
• Hækklipning
• Græsslåning
• Haveservice

Hvorfor vælge mig?
Det er et godt spørgsmål, men dertil er svaret enkelt. Du skal vælge mig, fordi jeg for det første har god erfaring med de ting, jeg laver. Derudover skal du vælge mig, fordi jeg er garant for veludført arbejde. Jeg tyr ikke til nemme eller halve løsninger og sørger eksempelvis ved belægningsarbejde for, at underlaget er godt og stabilt, inden jeg går i gang med at lægge fliser.

God behandling
Sidst, men ikke mindst, skal du vælge mig, fordi jeg ganske enkelt er behagelig som person og til at snakke med. Jeg behandler mine kunder med samme omhu, som jeg behandler alt andet af værdi i mit liv.

Så hold dig ikke tilbage men giv mig et kald, hvis du skal have en hjælpende hånd med din opgave.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme