AWS Entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AWS Entreprise

Siden 2018 har vi håndteret en lang række af opgaver fra ændringer af boliger til nybyg. Vi er veluddannede tømrere og leverer kun ordentligt håndværk, som vi er stolte af at lægge navn til. Vi siger ikke ja til opgaver, hvor vi ikke kan stå inde for kvaliteten. Som kunde er du derfor altid sikret en kvalitetsløsning når du vælger os.


 

Hos AWS Entreprise kan vi give en hånd med:

 

  • Gulvafslibning og -behandling
  • Reparation af trægulve
  • Taglægning med lertegl, betontegl, naturskifer eller skifereternit
  • Tagkviste
  • Rensning af tagrender, tagrens og algebehandling
  • Renovering af døre og vinduer
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg

 

Vi skaber tillid

Når du booker os til at udføre opgaverne, er det vigtigt for os at skabe et tillidsforhold, så du er tryg gennem hele forløbet. Derfor tager vi altid det fulde ansvar for, at projektet kommer i mål til tiden, inden for budgettet og selvfølgelig med et veludført resultat. Vi overholder altid de aftaler, vi indgår med dig, møder til tiden og rydder selvfølgelig pænt op efter os.

 

Hvad enten du står med en klar køreplan for projektet, eller du søger råd og vejledning hos os, så tager vi dig igennem hele forløbet, så vi altid har forventningsafstemt, hvad der skal ske.

 

AWS Entreprise - din tømrer!

Du finder AWS Entreprise i Hedehusene, hvorfra vi servicerer kunder i Hovedstadsområdet og resten af Sjælland. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, så udfyld kontaktformularen her på siden, og lad os aftale et møde for, hvornår vi kan gennemgå dit byggeprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme