AV multibyg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


AV multibyg

Hos AV Multibyg varetager vi en bred vifte af opgaver for både private og erhverv. Vi har fokus på altid at levere et resultat i høj kvalitet og med et højt serviceniveau. Vi har øje for selv den mindste detalje, og vi går gerne ekstra langt, for at vores kunder er glade og tilfredse.

 

Åbenhed og god rådgivning

Det vigtigste for os er, at du som kunde føler at du er med i byggeprojektet fra start til slut. Derfor inkluderer vi dig selvfølgelig i hele processen. Vi arbejder ud fra dine tanker og ideer og finder den mest professionelle løsning, der giver dig et godt resultat. Hvis du undervejs har brug for gode råd eller vejledning, står vi selvfølgelig også til rådighed her.

 

Vi har mange kompetencer og kan hjælpe dig med:

 

  • Gulve
  • Tag
  • Nybyg
  • Isolering
  • Malerarbejde
  • Mureropgaver
  • Tømrerarbejde

 

Vi tilbyder at varetage hovedentrepriser for vores kunder inden for murer- og tømreropgaver. Når vi udfører vores arbejde, er du som kunde altid i trygge hænder, vi er nemlig alle fagligt kompetente og sætter en høj standard for resten af branchen. Derudover er vi medlem af Dansk Byggeri, som du som kunde er dækket af! Det sikrer dig et altid veludført stykke arbejde.

 

Skal vi varetage dit boligprojekt?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til nogle af vores services, er du velkommen til at kontakte os. AV Multibyg har adresse i Gentofte, og herfra dækker vi København og resten af Sjælland.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme